Jump to content
Nemes!s

Intrebare intrebatoare...Help me!

Recommended Posts

Posted

AM si eu o rugaminte la voi ... mi`am instalat xfire si as dori sa joc LinkMania pe el (adik sa imi apara akolo kte ore am jucat mu etc...dar nush cum sa dau ....) am selectat folder`ul acolo cu detect games manually dar nuj ... :| ma puteti ajuta va rog ....

Posted

AM si eu o rugaminte la voi ... mi`am instalat xfire si as dori sa joc LinkMania pe el (adik sa imi apara akolo kte ore am jucat mu etc...dar nush cum sa dau ....) am selectat folder`ul acolo cu detect games manually dar nuj ... :| ma puteti ajuta va rog ....

XFire nu detecteaza automat link tre sa`l selectezi u manual nu mai stiu exact dai 1 serch k am explicat odata cu 2 poze pe old db tot legat d asta intr`un topic

Posted

ce-i xfire? :rolleyes:

Si pt ce ai mai postat ???

Incearca un restart , reinstall. chestii de genu nu merge din prima mi se pare.

Posted

ce-i xfire? :rolleyes:

un program care iti arata cate jocuri ai jucat, ce ai jucat, cand ai jucat ultima oara, poti aduga prieteni etc

cand aveam stiu ca am pus eu de unde sa ia executabilele, insa nu detecteaza orice joc xfire ... totusi incearca :P

Posted

Ba da, xfire detectează MU.

Tools -> Options -> Games -> Not Installed -> Cauti MU Online -> Alegi Manual Setup -> Browse -> Mergi in directorul jocului si alegi executabilul MU-ului.

Guest ToxiqBoy
Posted

poi si daca tu zici sa cautam executabilul ? poate ma invetzi si pe mine cum sa pun executabilu cu browse ala pentru ca mie .exe nu imi gaseste... decat fodlerru mu-linkmania atat mai mult de data GameGuard si temp nu vede... atat

explica mai mult :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...