Mayhem Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ne culcam la cat vrem noi. Mai au sa o faca si lege
TartzZone Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 pe noi ne trimit la culcare iar ei danseaza prin cluburi de noapte beti crita? :rofl1: hai ca is jenanti :rofl1:
Frankenstein Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 -_- o prostie .Eu cred ca tu esti o prostie.Comunisti <_<O sa-ti dai seama cand o sa ai un job si nu poti dormi noaptea din cauza celor care o ard aiurea pe afara in galagie...Ne culcam la cat vrem noi. Mai au sa o faca si legePoti sa te culci cand vrea cucu` tau, legea nu se refera la cand sa te culci. Pur si simplu se refera la liniste.
Razvan Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Eu cred ca tu esti o prostie.O sa-ti dai seama cand o sa ai un job si nu poti dormi noaptea din cauza celor care o ard aiurea pe afara in galagie...Poti sa te culci cand vrea cucu` tau, legea nu se refera la cand sa te culci. Pur si simplu se refera la liniste.+1nici mie nu imi convine sa asculte bootu ala de jos muzica la maxim seara cand eu am de invatat.. si desigur.. nu asculta o muzica linistitoare.. asculta manele..
c3nz0r Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asta cu nuntile mi se pare o tampenie. Nu ma deranjeaza deloc putin zgomot odata la 1-2 luni. Vreti sa spuneti ca in fata blocului la voi e nunta in fiecare zi ?!Dar in privinta orei de culcare "21" sunt PRO. Mi se pare corect ca dupa aceasta ora toata lumea sa opreasca zgomotele enervante. Exista casti pentru cei care au chef sa dea muzica la maxim dupa ora 21 ! Si eu am mania ascultatului la maxim dar cand stiu ca cei din jur au nevoie de odihna opresc/dau incet sau imi pun castile. Eventual citesc o carte, ma joc fifa, cs, ma uit la TV. Exista atatea activitati placute dupa ora 21 ce se pot efectua in liniste. Cei care contrazic asta, evident, nu au un serviciu si nu stiu ce inseamna sa ai nevoie de odihna.
nimik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asta cu nuntile mi se pare o tampenie. Nu ma deranjeaza deloc putin zgomot odata la 1-2 luni. Vreti sa spuneti ca in fata blocului la voi e nunta in fiecare zi ?!Dar in privinta orei de culcare "21" sunt PRO. Mi se pare corect ca dupa aceasta ora toata lumea sa opreasca zgomotele enervante. Exista casti pentru cei care au chef sa dea muzica la maxim dupa ora 21 ! Si eu am mania ascultatului la maxim dar cand stiu ca cei din jur au nevoie de odihna opresc/dau incet sau imi pun castile. Eventual citesc o carte, ma joc fifa, cs, ma uit la TV. Exista atatea activitati placute dupa ora 21 ce se pot efectua in liniste. Cei care contrazic asta, evident, nu au un serviciu si nu stiu ce inseamna sa ai nevoie de odihna.te-as contrazice eu ...dar stiu cum e ca si eu am scoala..in fiecare zii la 7 dim trezirea...deci iti dau mare dreptate :)
Fallout Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 daca in romania e circ, de ce sa nu fie si in senat si la 112? domnule marinescu mai du-te ba la culcare!
Gabuz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 In curand o sa ajungem sa ne stergem la fund conform directivelor europene, unde fiecare deget isi va avea rostul lui. trist dar adevarat Prefer sa dorm decat sa-l aud pe Guta cum zice el "fara numar, fara numar" ... prefer sa ma uit in oglinda cum imi creste parul decat sa-l ascult pe cacatul ala inca o lege tampita, facuta de oameni tampiti, pentru oameni tampiti. in loc sa faca ceva "bun" pentru tara ( bani pentru sanatate, locuri de munca ), pe ei ii freaca grija ca nu poate sa doarma tzatza floarea de la 2 de nunta . da, sunt de acord cu marirea amenzilor in cazul deranjarii linistii publice ( cum e vecinu de sub mine, care cam in fiecare week-end trage niste Guta-Party de ma i-au la intrecere cu el - care da mai tare muzica ) ai dreptate... muzica noaptea e deranjanta in afara de sambata seara, cand cred ca nu se impune asa ceva. o data in viata are omu nunta si atunci nu e lasat sa se distreze <_< sunt de acord...daca lui (omului i plac manelele la nunta lui ..sa-si sparga timpanele...e nunta ce naiba) Ne culcam la cat vrem noi. Mai au sa o faca si lege ai dreptate mama mea e avocat... sa va zic o patanie:) : m-am mutat student fiind intr-un apartament in bucuresti. bloc linistit..prea linistit:) duminica pe la ora 11 am ascultam modern talking sexy sexy lady 9sa va faceti o idee) mai la tare... vi ma trezesc cu 3 babe, un mos si cu doamna administrator la usa... bateau de zici ca lua foc blocul. deschid usa: stupoare ca am muzica prea tare. le-am trantit usa asa de tare in fata (era de metal) incat a cazut var de pe perete. intre orele 22-08 si 14-17 liniste absoluta in rest... haos !!!!! si faza dura e ca: abia am deschis calcul cu acea melodie in 2 min au fost la mine la usa..se misca repede babaciunile. si au venit si politaii...si cum au venit asa au si plecat..era ora 13 )
HipnotykBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 pff ce naspa...acum numai poti da petreceri noaptea..inainte era rau acum si mai rau
c3nz0r Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 pff ce naspa...acum numai poti da petreceri noaptea..inainte era rau acum si mai rau Inchiriaza-ti ceva pentru asta sau da sambata cu aprobare de la locatari. Auzi tu, ce TAMPENIE: "nu mai poti da petreceri noaptea". Cati ani ai si cu ce te ocupi ? LE: acum am vazut, 15 ani ... OK ! nu-i nevoie sa mai raspunzi Mare chefliu esti, tu la 15 ani ai petrecere in fiecare noapte. Om important si foarte solicitat.
HipnotykBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 pe mine unu nu ma deranjeaza galagia provocata de muzica de niciun fel..numai sa nu imi cante exact in ureche dar daca un vecin da drumu la MAX VOLUM nu ma deranjeaza :) ...poate in viitor o sa imi schimb parerea...
vLr Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ce vrea ma asta? de la 1 la 3 sa stau in casa si sa dorm :o doamne chiar ca astia sunt comunisti
andix3x Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 SPAAAAAAAAAMMM :whistle: :whistle: SPAAAAAAAAAMMM :whistle: :whistle: SPAAAAAAAAAMMM :whistle: :whistle: SPAAAAAAAAAMMM :whistle: :whistleCu dedicatie pentru MENACE .Congratz ...your the 2nd victim :>
Frankenstein Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ce vrea ma asta? de la 1 la 3 sa stau in casa si sa dorm :o doamne chiar ca astia sunt comunisti Eu cred ca tu ori esti chior ori esti :violent: .Unde mama dreaq ai vazut tu ca zice ceva de somn in legea aia??? Pur si simplu se refera la LINISTE! Super,alta tampenie noua Ok vino tu cu o ingeniozitate daca ai, daca nu, shut the hell up !