Jump to content
Demonica

Benzi Desenate

Recommended Posts

Posted

Nu stiu cati le mai tineti minte, sau cati le-ati prins, dar eu cand eram mai mica ma innebuneam dupa ele. Bamse mai ales era preferatul meu. Si Mickey Mouse, Flintstones. Cine ce mai citeati? :D

Are careva idee pe unde se mai gasesc astea? Ca le caut pe net, si degeaba :-??

Posted

aveam o colectie de cateva zeci de exemplare cu Mickey Mouse, era bucuria mea cand mai cumpara tata o revista :) de gasit nu stiu pe unde mai poti gasi intrucat am pierdut de mult legatura cu ele :P

Posted

Nu ai retea?

Nu are. Posteaza pe forum cand ii aduce postasu scrisoarea cu netu'.

incearca pe forumurile de la canalele de televiziune pe care se difuzau poate te indruma ei mai bine..

Benzile desenate nu se difuzeaza si nici nu se difuzau la televiziune, pentru ca ar fi cel putin absurd.

OT :

Cine ce mai citeati?

Are careva idee pe unde se mai gasesc astea? Ca le caut pe net, si degeaba

Pe vremea mea, PIF (Pif & Hercule) si Rahan. Mai era o colectie de reviste de benzi desenate cu un caine ciobanesc german (imi scapa numele acum)

De gasit le gasesti in anticariate dar la preturi destul de mari.

La preturi mai accesibile se mai gasesc la vanztorii de carti vechi de la Universitate sau Piata Romana.

Dezavantajul la cele de mai sus ar fi limba... franzeza si respectiv italiana (cele cu ciobanescul german).

Posted

erm..benzile desenate cu Bamse sau cele produse la noi gen Mickey Mouse ..sucks la greu..cele mai reusite erau si sunt cele frantuzesti...Marvel series..plus Picsou ( Donald, Mickey si toata gasca lui Disney) si traducerile dupa cele japoneze :P

Posted

Nu are. Posteaza pe forum cand ii aduce postasu scrisoarea cu netu'.

nu ti se pare ca esti cam impertinet?ia verifica'ti limbaju!ca nu esti cu oile la stana aici :blink:

Benzile desenate nu se difuzeaza si nici nu se difuzau la televiziune, pentru ca ar fi cel putin absurd.

ba butule benzile desenate erau punctul de plecare la creeare desenelor animate iar daca desenele erau difuzate de televiziuni benzile unde erau? :blink: sau la tine benzile desenate se difuzeaza la radio :rofl1:

Posted

ba butule benzile desenate erau punctul de plecare la creeare desenelor animate iar daca desenele erau difuzate de televiziuni benzile unde erau? :blink: sau la tine benzile desenate se difuzeaza la radio :rofl1:

Benzile desenate sunt benzi desenate, desenele animate sunt desene animate. Pentru o banda desenata ajungeau, sa zicem, 50 de desene. Pentru un desen animat de 8 minute era nevoie de sute, poate chiar mii de desene. Si, ca sa nu uit, filmele cu Mickey si Donald (de exemplu) au aparut inaintea revistelor.

OT: aveam colectia aproape completa Mickey Mouse. Plus Bamse, Bugs Bunny si Flintstones, dar acestea se gaseau destul de greu... cred ca aveam cam jumatate din aparitii. Oricum, le-am dat pe toate cu vreo 5 ani in urma. Nu mai aveam unde sa le tin. Acum parca regret ca n-am incercat sa gasesc o solutie.

Demonica, le poti gasi, dar nu gratis. Anticariatele ar fi o solutie, cum ti-a zis Thora, si cred ca gasesti si indivizi care vand colectiile complete. Dar nu cred ca mai mult de 10% din membrii forumului si-ar permite sa le cumpere.

Posted

Amatorii de benzi desenate cu Donald (cam 2 Giga si jumatate) sa-mi lase pe privat adresele lor de mail. Preferabil ar fi sa aiba si conturi de gmail, pentru ca e mult mai usor sa trimiti fisiere prin serviciul respectiv.

Pe masura ce gasesc altele, o sa va anunt. Optional, cine doreste sa le traga singur imi poate spune pe privat si eu il voi indruma spre locul potrivit (nu de alta, dar nu vreau sa fiu acuzat ca promovez warez-ul).

Demonica, multumiri ca mi-ai amintit de una intre placerile din copilarie :D .

Posted

incearca sa suni la editura care se ocupau de ele (Egmont ii zicea) daca mai exista, si vezi poate au cum sa te ajute, daca intr-adevar esti interesat ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...