Jump to content
#SomE#

#Gather#Iasi#

Recommended Posts

Posted

Incercati sa faceti Gather'ul in Aurora e foarte draguta locatia :beer:

:)) e o carciuma ordinara cu 5 mese pline si alea de moshuleti veseli care nu-si pot stopa scaparile euforico-tranchilizante din partea dorsala...be serious

Posted

:)) e o carciuma ordinara cu 5 mese pline si alea de moshuleti veseli care nu-si pot stopa scaparile euforico-tranchilizante din partea dorsala...be serious

da undei AURORA ?

Guest Ashura
Posted

Daca e pe week-end-ul asta voi fi si eu prezent.

Posted

active_r Aurora e pe strada Aurora din copou e putin mai jos de Caminul Militar cum intrii in Parcul Copou de sus venind(da nu intrii) este o strada si scrie si cobori pe strada aia pana ajungi la o "desfacere" a drumului o iei pe strada din stanga si scrie mare AURORA :D

Posted

active_r Aurora e pe strada Aurora din copou e putin mai jos de Caminul Militar cum intrii in Parcul Copou de sus venind(da nu intrii) este o strada si scrie si cobori pe strada aia pana ajungi la o "desfacere" a drumului o iei pe strada din stanga si scrie mare AURORA :D

Marfa explicatia...Raman la parerea ca nu e un loc propice pentru un..."gather"...acolo mergi doar daca ai in plan sa bei crunt..chiar aseara am ars 3 carafe de vin..1l jumate-12 lei...Pana una alta vad ca nu s-a stabilit nimic...data/ora etc

Posted

nu mai is cheala :| mi-a crescut paru :>

dar ma tund iara 0 :lol: sa simt bataia vantului :lol:

P.S:nici eu nu prea mai joc :) intru asa la o barfa si sa mai salut lumea :whistle:

n-am dat 1 rr de 1luna acusi 2 =))

Posted

nu mai is cheala :| mi-a crescut paru :>

dar ma tund iara 0 :lol: sa simt bataia vantului :lol:

P.S:nici eu nu prea mai joc :) intru asa la o barfa si sa mai salut lumea :whistle:

n-am dat 1 rr de 1luna acusi 2 =))

:))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...