Jump to content
djn

amintirile

Recommended Posts

Posted

Si eu colectionam, faceam schimburi cu vecinii, ma certam cu ei pt. ele :) Pana acum vad ca nimeni nu a mentionat banutii fosforescenti si cei sclipitori de la Chupa Chups ...

Posted

da cine mai stie cartonasele alea sexi? daca dadeai pe ele cu apa/scuipat se dezbracau :)

auuuuuuuu ce nebunie mai era cu alea ... tin minte ca aveam unu` prin cartier care dadea la laba la coltz uitandu-se la alea =)) anyway, eu eram obsedat sa strang cati soldatei ce picau acum multi ani la kinder :D

Posted

A venit unchiu' pe la noi, si cand a vazut cate abtibilduri aveam a ramas :blink:

Cand a mai trecut pe la noi mi-a adus vreo 30-40 de gume :rofl1:

Posted

eh ..si acum tin minte cum am furat 100 de lei de la bunici pe timpul lui ceasca ca sa imi cumpar 20 de gume turbo. 2 zile am mestecat la ele pana am facut febra la maxilare...

Cat despre surprize si acum le mai am dar nu mai stiu pe unde...:)

Posted

buaaaaaaaa cum erau alea :D prea tari...am prins si eu vremea abtibildelor alea ... era nebuni cu ele...

acum insa inca mai am vreo 200 de cartonase cu pokemoni :woot:

Posted

pf ce amintiri...cand cumpara cate 10 gume Turbo.... si bagam in mine ca spartul doar pt abtibilturi de masini :D stiu ca mereu cand aveam bani, gumele erau pe primul loc :D ....Turbo, Hubba Bubba :D si inca vreo 2

p.s. djn ala din poza isi duce traiul cumva prin Vaslui ?:) sau de unde e luata poza ? ...astept un pm :P

Posted

daca stiti si ce inseamna ce mai e scris pe-acolo in rusa, poate mai gasiti ceva interesant :lol:

Guest ToxiqBoy
Posted

da voi mai tineti minte gumele cu Action Man ? :> :)) prea tari alea .... furam bani din casa eu cu vecinu sa ne luam cate 100 de gume...mestecam la ele pana seara si cand ajungeam aks ne lu`am bataie aman2 ... dar eram fericiti ca mancasem gume :)) si aveam abtibilduri cu Action Man ... am si castigat un Papushoi Action Man ca am reusit sa termin un Album cu toate pozele de la gume :P

Posted

auuuuuuuu ce nebunie mai era cu alea ... tin minte ca aveam unu` prin cartier care dadea la laba la coltz uitandu-se la alea =)) anyway, eu eram obsedat sa strang cati soldatei ce picau acum multi ani la kinder :D

=))))))))))) au rasuu

inca mai am abtibildurile , tre sa le caut... colectionar in devenire^^

Guest The necromancer
Posted

cand eram mai mic si eu colectionam actibilduri cu masini dar le-am pierdut :(

Posted

Pfuuu ce vremuri faceam in fata casei schimb cu dubluri si etc!!!Ce vremuri doamne!!!Eu acum mai am in casa un album cu timbre sunt destule si f frumoase!!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...