Mayhem Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Liniştea satului Nicolae Bălcescu, de lângă Călăraşi, a fost tulburată după ce, în noaptea de joi spre vineri, o bătrână de 82 de ani şi-a găsit sfârşitul în mâinile unor puşti. Mai multe ore, Aniţa Văcăruş a fost bătută şi înjunghiată de fraţii Ionuţ şi Florin Magiaru, doi băieţi de numai 13 ani, respectiv 12 ani. Ei au fost prinşi de poliţişti după o zi de la comiterea abominabilei crime.De cum intri în localitate, sătenii ştiu să te îndrume către casa femeii omorâte cu sânge rece, dar şi a asasinilor care nu au ajuns la vârsta majoratului. “Stăteau la câteva case. Erau vecini”, ne-a spus posomorât un bătrân care ne-a arătat căsuţa bătrânei.Peste casa lui “tanti Anica”, aşa cum era cunoscută în sat, se aşternuse tristeţea. Nimeni nu vorbea decât de felul în care aceasta şi-a găsit sfârşitul. “Nişte criminali. I se făcea milă de ei că sunt din familie destrămată, şi le dădea mereu de mâncare. Uite ce au făcut acum! Au bătut-o, au înjunghiat-o şi au lăsat-o ca pe un animal, fără suflare, într-o baltă de sânge”, ne-a spus cu lacrimi în ochi Vasile, fratele mai mic al bătrânei.Încă de la început, poliţiştii i-au avut în vizor, ca principali suspecţi, pe fraţii Ionuţ şi Florin Magiaru, vecinii victimei. Asta şi pentru că micuţii erau de negăsit. Anchetatorii au stabilit că aceştia, în aceeaşi zi, au spart două chioşcuri, de unde au furat prezervative, bani şi băutură, fiind înregistraţi de camera de luat vederi a unui magazin.Ei au fost găsiţi, după câteva ore, ascunşi sub o placă de ciment. Pe copiii asasini i-am găsit la Centrul de primire “Sf. Maria”, din Călăraşi. Cu zâmbetul pe buze şi o seninătate ăeşită din comun, criminalii Ionuţ şi Florin ne-au povestit filmul crimei.“Am intrat în casă pe un geam mic. Mânca tanti Anica. I-am cerut bani şi nu a vrut să ne dea. Atunci, de frică că ne spune la Poliţie, dar şi că ne bate tata, am început să o lovim. Ea a luat un cuţit să ne gonească. Atunci, Florin a lovit-o în cap şi eu i-am luat cuţitul şi am înţepat-o în gât. Apoi şi Florin de câteva ori, în picior, în spate şi în cap. După ce am văzut că nu mai mişcă, am făcut nişte cartofi prăjiţi şi cafea, dar nu am mai mâncat. Am aruncat toată mâncarea peste ea. Când am ieşit am omorât şi câinele ca să nu mai latre”, a povestit senin Ionuţ. Sursa: www.click.ro
iLoveCalifornia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 OMG :o daca de la 13 ani au ajuns sa omoare oameni , la 20 ani vor sa cucereasca pamantul :blink: psycho kids ?
Mysterio Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mda`.. si mai zicea cineva ca oamenii de la tzara sunt mai civilizati ca cei de la oras .. they`re the same f*cking thing <_<
WALL-E Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 C copchi terminati .. doamne ... Criminali na ....
The Wizard Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 cand am citit titlul am zis ca e mai interesant, dar aia nu sunt asasini...sunt criminali.
[Creator] Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wizard .... nu sunt nici assasini nici criminali...sunt prosti...jumatate din societatea in care traim e cretina si sa nu uit o gramada de inculti care imprastie prostia lor in univers....deaia se ajunge la asa ceva.
menace Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Talhari de mici . O sa fie greu pentru ei de la varsta asta frageda de 12 respectiv 13 ani sa iti refaci viata dupa ce stai in scoala de corectie cativa ani si dupa in puscarie. :right:
vLr Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 merita sa stea f mult timp la scoala de corectie si la puscarie totusi sa o omori o batrana pt ce? pt ca nu tia dat bani...doamne ce se poate intampla in tara asta
razvan1987 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 probabil ca au trait intr'un mediu violent si au avut parte de o copilarie tragica...sau sunt bolnavi psihic..
DarkBringer Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ce tot aveti cu bietii copii nu stiu. Vina este a statului si autoritatilor care nu stiu sa previna asa ceva. Cautati cauzele nu efectele #-o
eleodor Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Daca acum fac ce fac,imaginati-va ce o sa faca cand o sa fie mari.
HipnotykBoy Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 vai...daca la varsta asta au omorat deja un om...la 20-30 de ani se joaca cu grenazile prin oras ca in gta
c3nz0r Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 “Am intrat în casă pe un geam mic. Mânca tanti Anica. I-am cerut bani şi nu a vrut să ne dea. Atunci, de frică că ne spune la Poliţie, dar şi că ne bate tata, am început să o lovim. Ea a luat un cuţit să ne gonească. Atunci, Florin a lovit-o în cap şi eu i-am luat cuţitul şi am înţepat-o în gât. Apoi şi Florin de câteva ori, în picior, în spate şi în cap. După ce am văzut că nu mai mişcă, am făcut nişte cartofi prăjiţi şi cafea, dar nu am mai mâncat. Am aruncat toată mâncarea peste ea. Când am ieşit am omorât şi câinele ca să nu mai latre”, a povestit senin Ionuţ. cand am citit declaratia am zis ca nu vad bine, dar ...Sursa: www.click.ro... tind sa cred ca si ei au pus ceva condimente
Luci Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 merita sa stea mult timp dupa gratii :D ...:ceuameni:
Glau Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 cand am citit asta am avut un gol in stomac :blink: Si cand te gandesti ca-s niste tzânci!
Dropkillerz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Am intrat în casă pe un geam mic. Mânca tanti Anica. I-am cerut bani şi nu a vrut să ne dea. Atunci, de frică că ne spune la Poliţie, dar şi că ne bate tata, am început să o lovim. Ea a luat un cuţit să ne gonească. Atunci, Florin a lovit-o în cap şi eu i-am luat cuţitul şi am înţepat-o în gât. Apoi şi Florin de câteva ori, în picior, în spate şi în cap. După ce am văzut că nu mai mişcă, am făcut nişte cartofi prăjiţi şi cafea, dar nu am mai mâncat. Am aruncat toată mâncarea peste ea. Când am ieşit am omorât şi câinele ca să nu mai latre”, a povestit senin Ionuţ. am ramas imarmurit cand am citit
RAPTURE- Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 am ramas imarmurit cand am citit Chiar daca nui de ras ... nu m-am putut abtine Vroiam sa zic ca nu mai mira nimic in ziua de azi ... dar cand la 12 ani ai "puterea" sa bagi un cutit intr-un om ...
Razvan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Am intrat în casă pe un geam mic. Mânca tanti Anica. I-am cerut bani şi nu a vrut să ne dea. Atunci, de frică că ne spune la Poliţie, dar şi că ne bate tata, am început să o lovim. Ea a luat un cuţit să ne gonească. Atunci, Florin a lovit-o în cap şi eu i-am luat cuţitul şi am înţepat-o în gât. Apoi şi Florin de câteva ori, în picior, în spate şi în cap. După ce am văzut că nu mai mişcă, am făcut nişte cartofi prăjiţi şi cafea, dar nu am mai mâncat. Am aruncat toată mâncarea peste ea. Când am ieşit am omorât şi câinele ca să nu mai latre”, a povestit senin Ionuţ.wow!! damn.. mi se pare cam exagerat totusi..
Lucian Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 au furat prezervative si au fost gasiti amandoi sub un bloc de ciment... :blink: