Jump to content
iLoveCalifornia

Un bijutier norvegian a creat primul iPod din diamante şi aur-

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Diamante şi muzică în acelaşi privilegiat buzunar. Un bijutier norvegian a creat primul IPod din aur şi diamante. Gadgetul super-luxos nu este, însă, de vânzare.

Designerul s-a inspirat pentru acest model din iPod-ul celor de la Apple. S-a gândit să combine tehnologia cu luxul şi astfel a apărut unicul iDiamond. Cele 430 de diamante şi cele 60 de grame de aur alb şi roz de 18 carate fac din el cel mai scump IPod. El va ajunge, în cele din urmă, în posesia cuiva, dar numai după o licitaţie, iar veniturile obţinute vor fi donate în scopuri caritabile.

Sursa: Realitatea TV

Posted

' date='Mar 16 2008, 11:17' post='2649419']

Presim ca va incepe de la 1-1,5 mil euro licitatia !

Cam multe Diamante...si sa nu uitam aurul alb :)

N-am auzit niciodata de aur roz :) de aur alb , rosu da ... dar de roz si cam da, de la 1 mil euro in sus

Posted

licitatia incepe de la 450 000 dolari din cate am auzit pe la stiri :D

erm nici mie nu imi place cum arata.. si ce daca e facut din metale pretioase? cu ce e mai bun? cu ce te incalzeste? erm nu stiu.. dar mi se pare ca trebuie sa fii prea prost sa cumperi asa ceva^^ eu mi-as lua o masina calumea de banii astia.. cel putin fac ceva cu ea^^

Posted

hmmm :) majoritatea au postat pt un reply in +

primi useri le plac , pe urma a postat unu ca nu-i place ^^ acuma haide'm toti ^^

Si ca sa mai faci si tu un post plus,ai mai dat un reply :blink:

@Still, iPod-ul asta pentru majoritatea oamenilor ar fi piesa de muzeu #-o dar pentru ce-i care isi permit de ce nu...? :)

Posted

Nu prea conteaza cat costa, nici faptul ca arata oribil...conteaza doar ca toti snobii sa poata cumpara copiilor, ca si copiii la randul lor sa se laude ca e un ipod unic cu diamante si cu aur :lol:

De parca esti mai unic daca detii un astfel de ipod ... :)

Nici nu va puteti imagina pana unde poate sa ajunga prostia umana :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...