Jump to content
LeX LuTHoR

S-au inventat ochelarii care găsesc obiectele rătăcite

Recommended Posts

Posted

S-au inventat ochelarii care găsesc obiectele rătăcite

IPB Image

Cercetătorii au inventat ochelarii care te vor ajuta să-ţi aminteşti unde ţi-ai pus cheile de la maşină.

Invenţia, Smart Goggle, înregistrează tot ce intră în raza lor de acţiune şi poate să recunoască obiecte.

Aşa că poţi să le spui ochelarilor ce anume cauţi, iar ei îţi vor arăta unde i-ai văzut ultima dată.

Inventatorul Yasuo Kuniyoshi şi echipa lui de la Universitatea de Informaţie Ştiinţifică şi Tehnologie din Tokyo au creat cel mai evoluat software pentru recunoaşterea obiectelor.

În viitor, ochelarii vor fi capabili să recunoască chiar şi obiecte de care proprietarii nu au habar.

Cu toate acestea, singurul obiect pe care ochelarii nu îl vor putea găsi vor fi... ochelarii!

Sursa : infoportal.ro

Posted

Si daca imi pierd ochelarii o.O? :rofl1:

Totusi, frumos, ne modernizam mai mult pe zi ce trece, dar totusi cred ca este luat de pe Jetix din nu stiu ce desen animat chestia asta :rofl1:

Posted

ochelarii astia is buni cand esti beat sa ii folosesti...iti aduci aminte a 2 a zi ca ti-ai inselat nevasta :)) :rofl1:

lol..hai ca a fost tare asta

o inventie foarte folositoare zic eu...evoluam incetul cu incetul :photo:

Posted

Evoluam incetu cu incetu.

Misto inventie xD

involuam ...

Eu, unul, sunt impotriva tehnologiei de orice fel (sau aproape). Nu-mi place era in care traiesc :|

Posted

Lol ...:)) pai daca esti impotriva erei in care traiesti ...foloseste un pistol si scapate :wub:...dar si atunci tot folosesti tehnologia :> (pistolul)

Mda...si buna ideea Lui Lucian

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...