Jump to content
Mayhem

Patru şoareci, «profesori» de surf

Recommended Posts

Posted

Un videoclip postat pe Youtube cu patru şoareci care fac surf a făcut senzaţie pe Internet, informează Ananova. Cele patru rozătoare, Bunsen, Harry, Curly şi Chopsticks, sunt campionii rasei lor, cucerind val după val pe plajele însorite din Australia, pe plăcile lor de surf, colorate, care măsoară 26 de centimetri.

Stăpânul celor patru surferi, Shane Willmott, din Queensland, i-a filmat pe “sportivi” într-o zi în care marea era suficient de calmă pentru a le permite micuţilor să stăpânească placa pe valuri.

“Când am ajuns pe plajă şi le-am arătat plăcile de surf de 26 de centimetri, special confecţionate pentru ei, ziceai că au înnebunit de fericire. Valurile au fost perfecte pentru dimensiunea lor, iar plăcile făcute de mine acasă s-au dovedit ideale pentru şoriceii de câţiva centimetri”, a declarat Shane pentru un ziar local. Filmuleţul

, postat pe Internet, a reuşit deja să acumuleze peste două milioane de accesări. Pentru ca filmarea să fie cât mai profesionistă, Shane a apelat la ajutorul producătorului Justin Gane, care a venit cu ideea unui clip intitulat Radical Rodent. “Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nu am crezut niciodată că şoarecii vor putea să folosească o placă de surf, să o aşeze pe val şi să aibă un simţ al echilibrului pe apă atât de dezvoltat”, a declarat Gane.

Şi pentru că iubitorii de animale i-au acuzat pe cei doi de cruzime împotriva şoriceilor, chinuindu-i în timpul filmărilor, Gane a ripostat vehement. “Atât Bunsen, Harry, Curly cât şi Chopsticks s-au distrat copios pe plajă. Cu atât mai mult cu cât ei sunt demult obişnuiţi cu astfel de experienţe”, a declarat acesta, luându-i apărarea lui Shane Willmott.

Sursa: click.ro

Guest Blaidy
Posted

Cum de a ajuns stirea asta aici ?

Am vazut video ala acum cateva luni o_O

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...