Fane Spoitoru Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 io acesta tatuaj l-as face special pentru disco ... ca alt farmec nush unde ar avea, poate numai sa iti pui in masina bec dela + prin toata casa k sa il vezi zilnic :)
Razvan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Destu de frumos acest tatuaj ,dar totusi cel normal si vizibil de catre toti ......ramane si mai cool ,dupa parerea mea :)sunt oameni care iau tatuajul ca ceva strict personal (asa prefer si eu).. si atunci nu prea iti place sa ai unul vizibil..
LeX LuTHoR Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 superi tari dar nu-s toxice astea ? Depinde ... cel putin la saloane se folosesc tusuri facute din plante.
Fane Spoitoru Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cele de la salon se numesc tusuri vegetale :) cele facute la baieti sunt facute cu tush rotring de imprimanta :D @daca nu ai suferit de boli de piele sau mai stiu eu ce iritatii nu ti se intampla nimic ... scrie si la intrare in salon acest lucru ;)
Razvan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 @fane spoitoru: cam absurd.. cam toti am avut varsat de vant, care e o boala a pielii..
uTzu Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nu mi'as face unul invizibil din cauza ca nu am de cine sa ma ascund sau mai stiu eu ceam trei tatuaje si pana in vara vreau sa'mi mai fac unul ( toate sunt perm )nu stau sa o ard sa se vada doar la lumina UV sau sa ma tina 2-3 lunips;nu m'am plictisit de ele si mi'am facut cam ce ma reprezinta.
Fane Spoitoru Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 @silenr iti dai seama k nu e vorba de pojar alte boli depiele eu stiu ... sau sa nu fi alergic la nush ce @utzu park ai zis k nu iti mai faci :D
nimik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 marfa tatuajul.Sa apari cu unu dela la disco :)realy nice!!! B)
Guest extzy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O, da, tatuajul invizibil, facut pentru ca e cool sa ai tatuaj.Eu vad lucrurile astfel: daca-ti faci tatuaj, il faci pentru ca te reprezinta. Ceea ce inseamna ca esti gata sa se faca misto de tine si ca esti in stare sa raspunzi bancurilor. Si, daca esti destept, iti convingi parintii sa te lase in pace sau il faci cand esti independent. Nu faci tatuaje invizibile ca sa te dai mare in discoteca si, cand esti cu parintii, o faci pe copilul cuminte.Oricum, tatuajul a devenit un trend. Ceea ce ma enerveaza, pentru ca, acum un timp, reprezenta altceva.sunt d acord cu tn. ideea e k dak iti faci tatuaj permanent, ti l faci pt k t reprezinta si e cva ce ti doresti, nu oar pt k e in trend. gandeste te cum o sa fie la batranete...cat desper parinti, ei niciodata n o sa fie d acord cu lucruri d astea ( cei imbatraniti devreme), e o chestie de prejudecati.asa k dak ii pui in fata faptului implinit n au c sa mai comenteze, numai sa nu t plangi peste cva timp k nu stii c sa faci k sa ti l scoti. asadar tre sa fii foarte sigur si sa ti alegi modelul cel mai reprezentativ pt tn. f bn ar fi sa incepi cu unul temporar dak nu esti f sigur. eu am unul, p care l am facut cand aveam 16 ani si nu mi pare rau nici makr acum k a trecut cva timp. ai mei n au stiut pana anul trecut, si c au putut sa mi faca?!nimic pt k pt mn chiar inseamna cva si nu e doar ' d ochii lumii'...comment-ul e referitor si la altele d mai sus...
Raul Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chiar mi-ar placea unu pe umar :D sa scriu numele iubitei, si il arat doar ei :P
Mehico Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chiar mi-ar placea unu pe umar :D sa scriu numele iubitei, si il arat doar ei :PSi daca te desparti de ea tatuezi un X peste nume? :rolleyes: Interesante tatuaje, as prefera unul invizibil decat unul normal :)
Stargate Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nice pic Lex. :) . Super tare ideea . mi-ar place sa-mi fac un tatuaj pe tot corpul (in afara de cap) cu un schelet :D . sunt si fan Bone Thugs-N-Harmony deci se potriveste perfect ^_^Ok, esti fan acum, dar peste 10-30 ani? nimeni nu va mai stii de ei...si vei ramane doar cu o amintire... :-? OT: sunt misto si chiar asta e ideea; sa iesi in evidenta doar cand vrei tu. :tiphat:
THuG-Radu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pfu, nu stiam de treaba asta ca a aparut in Romania. Care stie daca se gaseste asa ceva prin Oradea ? Un tatuaj vizibil la lumina zilei, poate de multe ori sa te dezavantajeze in viata, la job etc. Cum as arata la costum, sa merg la o intalnire cu un client ... si sa am unul pe antebrat sa zicem, sa imi dau jos sacoul si sa stau la costum si cu tatuaj. Nu prea bine. Dar unul invizibil ar fi perfect :D Mai ales ca eu week`end de week`end sunt in club ! :D
Raul Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Si daca te desparti de ea tatuezi un X peste nume? :rolleyes: Interesante tatuaje, as prefera unul invizibil decat unul normal :)in fata numelui ei scriu <3 in loc de Love si cand ma despart de ea trag o linie sa fie </3 :>
Fane Spoitoru Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 cum sa iti tatuezi frate numele la prietena ta pe mana ))))) u si cu puscariasii, i love marina hai ma frate sry raul da asa e no offence :wub: @radule depinde de job :) si acum in zilele astea aproape oricine si-ar face tatuaje ;) ca nu ii mai deranjeazala servici @tatuajele care te-ar putea dezavantaja la servici sunt alea pe degete pe palma pe gat ... in rest atata timp cat ai unu pana la cot nu are dc sa te dezavantajeze
Heini Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ce cul sunt tatuajele astea chiar mi'as face 1 :wub: :wub: :wub:
SnakeJr* Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 inainte sa`ti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti bine... cum zicea si in emisiune Miami Ink tatuajele tin mai mult ca iubirea
Luci Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 inainte sa`ti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti bine... cum zicea si in emisiune Miami Ink tatuajele tin mai mult ca iubirea daca ai fi citit topicul ai fi vazut ca nu se vad...macar titlul de il citeai @mi-am mai schimbat parerea...aceste tatuaje sunt o porcarie :)
Denzel_Lsd Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 e degeaba ideea...bine ca uni isi fac tatuaje...pentru ei ...in locuri in care nu se vad...da astea...nush,e naspa ideea...nu isi au rostu...
The^Iceman Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 eu zic ca e o idee bunicica...in disco se vede marfa :)