Jump to content
Mayhem

El face tatuaje «invizibile»

Recommended Posts

Posted

Destu de frumos acest tatuaj ,dar totusi cel normal si vizibil de catre toti ......ramane si mai cool ,dupa parerea mea :)

sunt oameni care iau tatuajul ca ceva strict personal (asa prefer si eu).. si atunci nu prea iti place sa ai unul vizibil..

Posted

cele de la salon se numesc tusuri vegetale :) cele facute la baieti sunt facute cu tush rotring =)) de imprimanta :D

@daca nu ai suferit de boli de piele sau mai stiu eu ce iritatii nu ti se intampla nimic ... scrie si la intrare in salon acest lucru ;)

Posted

nu mi'as face unul invizibil din cauza ca nu am de cine sa ma ascund sau mai stiu eu ce

am trei tatuaje si pana in vara vreau sa'mi mai fac unul ( toate sunt perm )

nu stau sa o ard sa se vada doar la lumina UV sau sa ma tina 2-3 luni

ps;nu m'am plictisit de ele si mi'am facut cam ce ma reprezinta.

Posted

O, da, tatuajul invizibil, facut pentru ca e cool sa ai tatuaj.

Eu vad lucrurile astfel: daca-ti faci tatuaj, il faci pentru ca te reprezinta. Ceea ce inseamna ca esti gata sa se faca misto de tine si ca esti in stare sa raspunzi bancurilor. Si, daca esti destept, iti convingi parintii sa te lase in pace sau il faci cand esti independent. Nu faci tatuaje invizibile ca sa te dai mare in discoteca si, cand esti cu parintii, o faci pe copilul cuminte.

Oricum, tatuajul a devenit un trend. Ceea ce ma enerveaza, pentru ca, acum un timp, reprezenta altceva.

sunt d acord cu tn. ideea e k dak iti faci tatuaj permanent, ti l faci pt k t reprezinta si e cva ce ti doresti, nu oar pt k e in trend. gandeste te cum o sa fie la batranete...

cat desper parinti, ei niciodata n o sa fie d acord cu lucruri d astea ( cei imbatraniti devreme), e o chestie de prejudecati.asa k dak ii pui in fata faptului implinit n au c sa mai comenteze, numai sa nu t plangi peste cva timp k nu stii c sa faci k sa ti l scoti. asadar tre sa fii foarte sigur si sa ti alegi modelul cel mai reprezentativ pt tn. f bn ar fi sa incepi cu unul temporar dak nu esti f sigur. eu am unul, p care l am facut cand aveam 16 ani si nu mi pare rau nici makr acum k a trecut cva timp. ai mei n au stiut pana anul trecut, si c au putut sa mi faca?!nimic pt k pt mn chiar inseamna cva si nu e doar ' d ochii lumii'...comment-ul e referitor si la altele d mai sus...

Posted

Chiar mi-ar placea unu pe umar :D sa scriu numele iubitei, si il arat doar ei :P

Si daca te desparti de ea tatuezi un X peste nume? :rolleyes:

Interesante tatuaje, as prefera unul invizibil decat unul normal :)

Posted

Nice pic Lex. :) . Super tare ideea . mi-ar place sa-mi fac un tatuaj pe tot corpul (in afara de cap) cu un schelet :D . sunt si fan Bone Thugs-N-Harmony deci se potriveste perfect ^_^

Ok, esti fan acum, dar peste 10-30 ani? nimeni nu va mai stii de ei...si vei ramane doar cu o amintire... :-?

OT: sunt misto si chiar asta e ideea; sa iesi in evidenta doar cand vrei tu. :tiphat:

Posted

Pfu, nu stiam de treaba asta ca a aparut in Romania.

Care stie daca se gaseste asa ceva prin Oradea ? ;;)

Un tatuaj vizibil la lumina zilei, poate de multe ori sa te dezavantajeze in viata, la job etc.

Cum as arata la costum, sa merg la o intalnire cu un client ... si sa am unul pe antebrat sa zicem, sa imi dau jos sacoul si sa stau la costum si cu tatuaj. Nu prea bine. Dar unul invizibil ar fi perfect :D Mai ales ca eu week`end de week`end sunt in club ! :D

Posted

Si daca te desparti de ea tatuezi un X peste nume? :rolleyes:

Interesante tatuaje, as prefera unul invizibil decat unul normal :)

in fata numelui ei scriu <3 in loc de Love si cand ma despart de ea trag o linie sa fie </3 :>

Posted

cum sa iti tatuezi frate numele la prietena ta pe mana =))))))) u si cu puscariasii,

i love marina =)) hai ma frate

sry raul da asa e :-* no offence :wub:

@radule depinde de job :) si acum in zilele astea aproape oricine si-ar face tatuaje ;) ca nu ii mai deranjeazala servici

@tatuajele care te-ar putea dezavantaja la servici sunt alea pe degete pe palma pe gat ... in rest atata timp cat ai unu pana la cot nu are dc sa te dezavantajeze

Posted

inainte sa`ti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti bine...

cum zicea si in emisiune Miami Ink tatuajele tin mai mult ca iubirea :))

daca ai fi citit topicul ai fi vazut ca nu se vad...macar titlul de il citeai :|

@mi-am mai schimbat parerea...aceste tatuaje sunt o porcarie :)

Guest smiley_real92
Posted

fain,am sa incerc ^_^ .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...