Wazz_Uppp Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pentru toti cei care joaca mu...am vrut sa le spun un lucru...Acest joc este ridicol..eu am pierdut 3 ani degeaba ...noptii intregi...nu am fost la scoala juma de an ...jucam ca disperatu..acest joc nu va ajuta cu nimic...eu ii multumesc mult lu bunny ca mia dat 99 :Dacum mi`am dat seama ce neimportant era acest joc ridicol..nu puteam sa dorm noaptea primeam bipuri din 5 in 5 min sa ma scol ca a picat party...alte nebunii...Deci ...Mai bine lasati-va :DSi inca odata multumesc bunny ca mai scos din cursa aceasta Bafta all :)
Mayhem_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Scoate semnatura daca tot zici ca numai joci... fa sa iti iei suspend pe acest user de pe care postezi... asa ca sa numai ai nici o treaba cu linkmania... Daca nu ti-ar fi dat bunny 99 si acum mai jucai mu... sa ii dai un biscuite
Lucian Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ce minti ma? 3 ani?cand ti se spunea ca esti obsedat...tu nu...batman batman
Wazz_Uppp Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 lucian ...vezi ca nu sti cum ne intalnim pe strada...:)bunny ai un os :D
Dropkillerz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 lucian ...vezi ca nu sti cum ne intalnim pe strada... :) suna a amenintare :whistle:
Guest [i Hack]Slym Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 (edited) Si topicu` asta ce rost are?Retardatule >.> .Disable posting 3 zile Edited March 14, 2008 by RaSe-
Wazz_Uppp Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 vrei sa ne injuram si sa vedem care injura mai bine ?:D
FujiPa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 iti dai seama... luna de la paris seamana cu aia de la bucuresti...wow
_Deza Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 chiar mai incolo ma duc la economic, iti dau eu pm de e...vino sa ti-o iei analps: aduc bata ( pe bune )
Guest [Sicily]Loyd Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 este..:) o sa il fugaresti cu sapa pe strada @tarane -_-
Wazz_Uppp Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ba..ooo tu durule.. duru care spala curu ...vezi ca sunt in roaita a 12-a ..ma gasesti in pauza... intreab`o pe maicata de anal..:)
_Deza Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ba..ooo tu durule.. duru care spala curu ...vezi ca sunt in roaita a 12-a ..ma gasesti in pauza... intreab`o pe maicata de anal..:) stie si mama ca o iei in cur? curva mica da-mi numele
Guest [Sicily]Loyd Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 stie si mama ca o iei in cur? curva mica da-mi numele
Gambit Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pentru toti cei care joaca mu...am vrut sa le spun un lucru...Acest joc este ridicol..eu am pierdut 3 ani degeaba ...noptii intregi...nu am fost la scoala juma de an ...jucam ca disperatu..acest joc nu va ajuta cu nimic...eu ii multumesc mult lu bunny ca mia dat 99 :Dacum mi`am dat seama ce neimportant era acest joc ridicol..nu puteam sa dorm noaptea primeam bipuri din 5 in 5 min sa ma scol ca a picat party...alte nebunii...Deci ...Mai bine lasati-va :DSi inca odata multumesc bunny ca mai scos din cursa aceasta Bafta all :)Asa e.. da din plictiseala.. cand stai in casa , joci un mu , un cs ceva.. Doar nu stai tot timpul numai prin oras sau stiu eu ce alte lucruri mai faceti.. Su cs-ul e la fel.. da de ala nu cred ca poti sa te lasi ca de mu ! :crazy: Si faza cu statu akasa (sa nu ma duc la scoala) ca ma joc mu.. e chiar penala, tin minte ca 2 nopti am stat s i eu on pe link.. si de atuncea nu mia mai trebuit :P , Joci doar pt fun.. plictiseala.. nimic altceva :) Good Night :tiphat:
razvan1987 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pentru toti cei care joaca mu...am vrut sa le spun un lucru... Acest joc este ridicol..eu am pierdut 3 ani degeaba ...noptii intregi...nu am fost la scoala juma de an ...jucam ca disperatu..acest joc nu va ajuta cu nimic...eu ii multumesc mult lu bunny ca mia dat 99 biggrin.gif acum mi`am dat seama ce neimportant era acest joc ridicol.. nu puteam sa dorm noaptea primeam bipuri din 5 in 5 min sa ma scol ca a picat party...alte nebunii... Deci ...Mai bine lasati-va biggrin.gif Si inca odata multumesc bunny ca mai scos din cursa aceasta Bafta all smile.gif -------------------- e clar un lucru aici...te oftici ca ai luat ban meritat iar referitor la (am lipsit de la sc) daca esti disperat si copil fara judecata ce vrei sa iti fac... :rofl1:
Mister Sinister Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pentru toti cei care joaca mu...am vrut sa le spun un lucru...Acest joc este ridicol..eu am pierdut 3 ani degeaba ...noptii intregi...nu am fost la scoala juma de an ...jucam ca disperatu..acest joc nu va ajuta cu nimic...eu ii multumesc mult lu bunny ca mia dat 99 :Dacum mi`am dat seama ce neimportant era acest joc ridicol..nu puteam sa dorm noaptea primeam bipuri din 5 in 5 min sa ma scol ca a picat party...alte nebunii...Deci ...Mai bine lasati-va :DSi inca odata multumesc bunny ca mai scos din cursa aceasta Bafta all :)nu toti santem lipsiti de viata sociala, prieteni etc...