Jump to content
menace

Bucureşti: elevi terorizaţi de către o profesoară

Recommended Posts

Posted

Mare scandal la o şcoală din Capitală. Câţiva elevi s-au plâns la poliţie că una dintre profesoarele de geografie îi bate şi îi jigneşte.

Mărturie stau imaginile suprinse de copii. Două anchete - cea declanşată de oamenii legi şi cea a inspectoratului şcolar - vor face lumină în acest caz.

În imaginile surprinse de elevi cu telefonul mobil poate fi văzută o elevă care este lovită cu capul de pereţi de către o profesoară. Fata susţine că agresoarea este profesoara de geografie, Elena Stan.

Profesoara neagă vehement acuzaţiile. Directorul şcolii este însă de altă părere şi pare că nu ştia ce se întâmplă la el în şcoală.

Imagine IPB

sursa protv

Posted

lucrurile astea se intampla de cand lumea, in orice colt al globului, numai ca acum avem telefoane si o mai mare atractie catre scandal.

Posted

De ce nu au vorbit sa le schimbe profesoara, sa o dea afara..sa faca ceva? Bataie nu cred ca riscau sa fie exmatriculati...doar sa fie unul mai zurliu :crazy: sa o bata :D

p.s. sincer, daca as pati la fel as pleca de la ora si gata...de la o proasta, ca nu o pot numi altfel, sa pierd tot ce am facut pana acu ..

Posted

omg .. deci numai scoala nu se mai face in Romania ... :| s`o de`a afara pe tampita aia de profesoara ... cred ca e comunista :-?

Nu-ti face tu griji ca se face scoala in Romania mai mult ca oriunde; asta numai daca iti doresti sa faci ...

Legat de filmulet ... sunt ceva profesori cu probleme psihice si in invatamant dar cred ca nu se ajungea aici daca copiii aia dadeau un semnal de la prima scena de genu asta.

Afara cu ei !

Posted

omg .. deci numai scoala nu se mai face in Romania ... :| s`o de`a afara pe tampita aia de profesoara ... cred ca e comunista :-?

lasa mai^^.. daca vrei sa te duci la lupte graco-romane sau la box e bine sa ai parte de asemenea experiente prin scoala^^^

Posted

si eu am primit vreo 2 de la un profesor dar dupaia ... am aflat ca sa inventat telefonul si numarul lui Tata :>

orcum nu au ce cauta profesori acestia in invatamant

Posted

cheloo te-am vazut pe multe topicuri postant doar "comunisti".. zi si tu 2-3 cunvinte prin care sa iti exprimi parerea.. si pentru cultura ta generala: comunismul a fost una dintre cele mai bune idei de organizare a societatii, insa aplicata gresit.. profii batrani de care zici tu is pierduti cu firea ca nu mai exista respectu de acum ceva ani, si aia tineri care is tampiti sunt din cauza sistemului.. ca au prea multa "libertate".. prea multa democratie chiar strica.. parerea mea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...