menace Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mare scandal la o şcoală din Capitală. Câţiva elevi s-au plâns la poliţie că una dintre profesoarele de geografie îi bate şi îi jigneşte. Mărturie stau imaginile suprinse de copii. Două anchete - cea declanşată de oamenii legi şi cea a inspectoratului şcolar - vor face lumină în acest caz. În imaginile surprinse de elevi cu telefonul mobil poate fi văzută o elevă care este lovită cu capul de pereţi de către o profesoară. Fata susţine că agresoarea este profesoara de geografie, Elena Stan. Profesoara neagă vehement acuzaţiile. Directorul şcolii este însă de altă părere şi pare că nu ştia ce se întâmplă la el în şcoală. sursa protv
Bo!eK Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 pai is culmea mai profesori astia...tot timpu ei au dreptate desi in multe cazuri au elevi dreptate
Mysterio Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 omg .. deci numai scoala nu se mai face in Romania ... s`o de`a afara pe tampita aia de profesoara ... cred ca e comunista :-?
iLoveCalifornia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ce animala de femeie.... ma cum dracu trec profesorii astia testul psihologic ?
Zym3r Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 daca m-ar lovi un profesor i-as raspunde cu aceeasi moneda ...
Freak Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 daca m-ar lovi un profesor i-as raspunde cu aceeasi moneda ...Eu de acord cu tine' & cred k nu suntem singurii ! B)
Morgo Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 deja profii batrani dupa 100 ani de predat incep sa isi piarda mintile soo nu ma mira ca se petrec astfel de lucruri :D
Lucian Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 lucrurile astea se intampla de cand lumea, in orice colt al globului, numai ca acum avem telefoane si o mai mare atractie catre scandal.
c1ocan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Daca era profa mea nush care era terorizat eo sau ea :rofl1:...sa o dea afara din invatamant.
Mayhem Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cred ca o lasam fara picioare. Asta-i calomnie zau asa :crazy:
Flake Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 eu doar ma rog la Dumnezeu intr-o zi sa dea un profesor in mine :) . atata ii trebuie :)
Luci Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Daca m-ar lovi un profesor...sincer...nu stiu cum as reactiona...oricum nu bine :dooh:
m4x Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 De ce nu au vorbit sa le schimbe profesoara, sa o dea afara..sa faca ceva? Bataie nu cred ca riscau sa fie exmatriculati...doar sa fie unul mai zurliu :crazy: sa o bata :D p.s. sincer, daca as pati la fel as pleca de la ora si gata...de la o proasta, ca nu o pot numi altfel, sa pierd tot ce am facut pana acu ..
RAPTURE- Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 omg .. deci numai scoala nu se mai face in Romania ... s`o de`a afara pe tampita aia de profesoara ... cred ca e comunista :-? Nu-ti face tu griji ca se face scoala in Romania mai mult ca oriunde; asta numai daca iti doresti sa faci ... Legat de filmulet ... sunt ceva profesori cu probleme psihice si in invatamant dar cred ca nu se ajungea aici daca copiii aia dadeau un semnal de la prima scena de genu asta. Afara cu ei !
Diabolik_01 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :ceuameni: .Cum sa dea profesoru in tine sau sa se jicneasca?
spriTewus Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A draqu profesoara ... La mine in sc de ce nu se intampla asa ? ..:)
Razvan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 omg .. deci numai scoala nu se mai face in Romania ... s`o de`a afara pe tampita aia de profesoara ... cred ca e comunista :-? lasa mai^^.. daca vrei sa te duci la lupte graco-romane sau la box e bine sa ai parte de asemenea experiente prin scoala^^^
Dropkillerz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o filmezi ca te jigneste, da in tine si cand iese din scoala ii dai si ai numai de castigat :>
eleodor Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pe mine m-a lovit odata un profesot <_<.Nu i-am zis nimic,am tacut.
TwentyTwo Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 si eu am primit vreo 2 de la un profesor dar dupaia ... am aflat ca sa inventat telefonul si numarul lui Tata :> orcum nu au ce cauta profesori acestia in invatamant
razvan1987 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mai sunt si retarzi in invatamant...parerea mea camerele de filmat in salile de curs ne-ar scapa de astfel de probleme si de profesori bolnavi psihic..
Razvan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 cheloo te-am vazut pe multe topicuri postant doar "comunisti".. zi si tu 2-3 cunvinte prin care sa iti exprimi parerea.. si pentru cultura ta generala: comunismul a fost una dintre cele mai bune idei de organizare a societatii, insa aplicata gresit.. profii batrani de care zici tu is pierduti cu firea ca nu mai exista respectu de acum ceva ani, si aia tineri care is tampiti sunt din cauza sistemului.. ca au prea multa "libertate".. prea multa democratie chiar strica.. parerea mea
TartzZone Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ce nu as fi eu elev sa ii rup capu la retarda oleak :> ce s-a ajuns din tara asta...tara nimanui...frumos exeplu pentru niste copii...saracii