Jump to content
Mysterio

Legea străzii. Focuri de armă pe Şoseaua Giurgiului din Capitală!

Recommended Posts

Posted

Sunt tot mai multe situaţiile în care membrii diferitelor grupări îşi fac singuri dreptate, după legea lor, cu arme periculoase.

O intersecţie din Bucureşti s-a transformat joi dimineaţă într-un câmp de luptă pentru astfel de personaje. Indivizi care fac parte din aceeaşi familie s-au urmărit cu maşinile pe Şoseaua Giurgiului şi, după ce au provocat un accident în lanţ, au pus mâna pe pistoale şi topoare. Două persoane au fost rănite uşor, sub privirile trecătorilor împietriţi de spaimă.

Poliţiştii au găsit în maşinile suspecţilor mai multe arme albe. Au stabilit că lupta de stradă s-a dat între membrii aceleiaşi familii. Cu toţii sunt din Jilava şi de ani întregi se ceartă. Cel mai recent conflict a fost acum şapte luni, când un tânăr şi-ar fi înjunghiat unchiul. Motivul crimei: dragostea pentru aceeaşi femeie. Acum, la Tribunalul Bucureşti se judecă omorul. Rudele, împărţite în două tabere în urma incidentului, se îndreptau în această dimineaţa spre instanţă.

Una dintre părţi susţine că cel care este judecat pentru omor este de fapt nevinovat. Iar ucigaşii ar fi cei din cealaltă tabară, care nu îi lasă pe ei - care cunosc adevărul adevărat - să apară în faţa judecătorilor şi să depună mărturie. Cu toţii sunt cercetaţi acum pentru incidentul de astăzi.

sursa protv.ro

crede`ti ca strazile noastre mai sunt sigure in ziua de azi ? :-s

Posted

ahh numi place Bucuresti ;|

tare ma tem eu ca se va extinde in toate orasele

+1

am obs si eu semnatura ta si lol.. si eu am fost in ZzzBumi.. acum vreo 2ani cand jucam mu (sau cam asa.. stiu ca nu existau dl pe linkmania cand am iesit eu)^^^^.. cum mai sta treaba pe acolo?^^

Posted

Noroc ca sunt in capatul opus de tara... am observat in buc ca lipsesc cu desavarsire agentii de ordine de pe strazi. Atunci cum sa te miri ca se intampla din astea? Eu fac pana la servici un drum de 20-25 min. In astea 20-25 min vad in fiecare dimineata cate o patrula de jandarmi (sau ce-or fi ca nu-i deosebesc). Seara vad iar pe strada cate o patrula. Daca intr-un oras micut ca Baia Mare care e numit provincie de capitala se poate mentine ordinea, acolo de ce nu se intaresc masurile de securitate? E vina administratiei... pestele de la cap se strica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...