Jump to content
Guest dvn

ce ati face daca ati dispune de mult credit pe telefonu mobil?

Recommended Posts

Posted

As pune un afis cu "se da cartela cu credit nelimitat", apoi as veni cu elicopterul si as arunca-o sa vad cum se calca lumea in picioare :)

si vinzi bilete unor persoane extravagante iubitoare de sange => bani :>

Posted

as suna la hotline ..sa vb cu o grasa cu mustata care sa da drept angelina jolie :X gotta love'em

Pai nu asta faci zi de zi?

Le-as dona din credit prietenilor.

Cine e prietenul tau? ;;)

OT:Tot asa,pe jocuri,ptr prieteni

EDIT:BOMB ai telefon? =))

Posted

Jocuri from Valve, bani pt Cabal Online, credit pentru prieteni, vb cu fetele(verisoara lui Iahim) sau sa vorbesc in general, cum a zis cineva mai sus, imi place sa vorbesc mult mult la telefon... pana in limita creditului :(

Posted

Eu ma intreb pe cati oameni ai fraierit ca sa dispui de asemenea credit ...

nu am fraierit pe nimeni, cineva are sa imi dea bani si nu da semne ca vrea sa mi-i inapoieze

iar eu am abonamentul lui la vodafone :>

nice ideea cu elicopterul, probabil afisul l-as afisa pe un site gen hi5

Posted

nu am fraierit pe nimeni, cineva are sa imi dea bani si nu da semne ca vrea sa mi-i inapoieze

iar eu am abonamentul lui la vodafone :>

nice ideea cu elicopterul, probabil afisul l-as afisa pe un site gen hi5

nice.. ia-mi si mie niste epice pe rf online.. name: silenrazvan 10x^^^^

Posted

nelimitat => nu se consuma oricum .... pai.. posibilitatile sunt nelimitate :)) :P

Guest sakalu16
Posted
:banghead: bineinteles ca toata lumae viseaza da la asa ceva nu ma gandisi pana la 17 ani........as face o firma de pc-uri portabile cu sisteme windows normal sa putem juca cs pana ajungem la scoala :))
Posted

Transferam credit contra cost faceam farse la greu cumparam tot ce se putea prin metoda asta si cam atat

PS:Un coleg de al meu a gasit acum 1 an un abonament si timp de 4 zile vorbeam cu el 3 ore pe putin chiar daca eram la 1 metru distanta :)))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...