cIoLaN Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 maine e joi sper sa primesc o data cardul ala afurisit
Sly Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Eu zic ca era mai bine sa se primeasca banii cash,oricum pentru bautura si tigari nu poti plati cu cardul si in plus nu ramai cu maruntis pentru o bricheta,ca iti opresc aia comisionul la banca. :sef:
frankie Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Da...pe unii colegi i-a trimis nush unde in oras sa duca nu stiu ce copii dupa certificat/buletin ,....zicea diriga ca nu aveau dosarul complet...:-? ...eo n`am inteles treaba cu cardurile...deci n`am 18 ani...pot sa`mi fac card ca sa`mi dea alocatia ????@zbk probabil ca ai 18 ani si atunci trebuie sa depui o cerere + copie dupa buletinul tau@kertingale : da poti sa ai card de alocatii daca n-ai 18 ani ...
Gandalf Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 eu unu am card la transilvania. mi-a venit in 10 zile(sau cam asa ceva), comision 0% la tranzactii, administrare de cont 0 lei :)transilvania e cea mai buna alegere...parerera meaalocatia tot pe card o sa o primesc, mi se pare total aiurea sa stau la coada cu pensionarii in caz de alegeam mandat postal
gexanu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Lucrurile stau cam asa (tot ce stiu eu) :) Daca nu ti-a venit alocatia pana acuma ai de facut asa:1) 1 adeverinta de la scoala,liceu prin care sa reiasa ca aparti acelei scoli sau liceu.2) Copie dupa buletinul tau ,copie dupa certificatul tau de nastere.3)Copie dupa buletinul tatalui si al mamei.Toate acestea puse intr-un dosar si duse la primaria de care apartineti.Cat despre card :> Eu mi-am facut la Romextera am asteptat 8 zile ,acuma sunt foarte multumit de el.Ce trebuie sa faci :) daca ai sub 18 ani trebuie neaparat sa fi cu unul dintre parinti in momentul in care il faci.Daca ai peste 18 ani ,sa ai doar buletinul la tine &finish.Am ales Romextera fiindca este in curs de dezvoltare iar treburile merg mult mai repede....fata de celelalte banci unde unele nu dau asa mare importanta acestor lucruri "minore"
Gandalf Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Lucrurile stau cam asa (tot ce stiu eu) :) Daca nu ti-a venit alocatia pana acuma ai de facut asa:1) 1 adeverinta de la scoala,liceu prin care sa reiasa ca aparti acelei scoli sau liceu.2) Copie dupa buletinul tau ,copie dupa certificatul tau de nastere.3)Copie dupa buletinul tatalui si al mamei.Toate acestea puse intr-un dosar si duse la primaria de care apartineti.nu este asa....nu ai nevoie de copie dupa certificatul de nastere si nici copie dupa buletinul tatalui si mameiToate se duc la dosar si la casa de pensii, de acolo sunt repartizare la centrul postal zonal pe care l-ai trecut in cerere
the_first Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pana acuma am primit alocatia pe luna ianuarie, prin posta....card nu mi-am facut (nam timp ))) )
IoNutzZ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Azi am primit alocatia (prin posta ) -a venit si pensia lu mamaimea e a 2-a oara cand vine :) acas` :D totusi bine ca vine
user000 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 io nam mai primit alocatie deloc anu asta...stie careva daca mai primesc ? are rost sami fac card dinala ? io am 18 ani impliniti.
_Deza Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 card card card....si astia mint?cu BRB UL?ma minte aia mereu ...insista sa ma duc sa mi fac..pai o ia pandaliile daca ma tine 1 luna pana iau alocatia...ca oricum nu am primit nmic pana acum.nici p ianuarie...prin posta..c sal e faci la astia tontorontzi
{JM}Alex Lifetaker Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Merge sa-mi fac un card visa electron pe care sa-l folosesc pentru plati pe net(paypal, gamebookers.com) si sa primesc si alocatia pe el, daca am sub 18 ani?Am inteles ca la cei sub 18 ani le da niste carduri care nu prea se pot folosi international..
Guest Lamerboy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 eu unu am card la transilvania. mi-a venit in 10 zile(sau cam asa ceva), comision 0% la tranzactii, administrare de cont 0 lei :)transilvania e cea mai buna alegere...parerera meaalocatia tot pe card o sa o primesc, mi se pare total aiurea sa stau la coada cu pensionarii in caz de alegeam mandat postalai dreptate (sa mio dai so folosesc si eu ;))
Freak Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Anu' asta nu am primit deloc alocatie :( . Nu o venit nika prin posta sau ceva.. . La skoala am vb.cu dirigu' si o zis k sa ne facem la B.Trans. cardurile sa primim alocatia k are nusj ce facilitati,fara dobanda/comisioane etc. Azi trb.sa vina d-soara de l B.T. sa ne faca dosarele da nu o venit :( , sper sa ajunga luni ca si-asa astepti mult dupa card :crybaby: .
cIoLaN Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 dupa 22 zile nici acuma nu mi-o adus cardul aia #-o cik e cerere mare de carduri de aia
Cheloo Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mi-am facut si eu card tot la BRD si tot pentru alocatie! Trebuie sa ma duc dupa el zilele astea!
Guest The necromancer Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 eu nu mi-am facut cardul la BRD, l-am facut la CEC si imi merge cardul pe net ;)
Sensini Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Merge sa-mi fac un card visa electron pe care sa-l folosesc pentru plati pe net(paypal, gamebookers.com) si sa primesc si alocatia pe el, daca am sub 18 ani?Am inteles ca la cei sub 18 ani le da niste carduri care nu prea se pot folosi international..daca ai sub 18 ani tre sa-ti faci card visa junior care nu cred ca merge la tranzactii de genul ala.
Andrei_MG Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eu am miam facut card la Banca Transilvania si am facut cerere sa ami trimita alocatia in cont si gata ;)
Guest kavy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 eu mi l-am facut la bcr si l-am primit in 4 zile de la cerere...e visa electron si-ti ia doar 1.75 RON pe luna comision de administrare... ca sa-ti vina alocatia pe card tre sa faci o cerere la oficiu nush care (am un lapsus :D ), iar de venit acasa (postasu) iti vine by default :)Mie mi`a facu card Maestro si nu pot primi bani pe el , doar sa trimit :( + ca nu este acceptat de siteuri ca moneybookers. O sa`mi iau alocatia si o sa`mi fac alt card brd visa/mastercard in dolari.
cIoLaN Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Dupa o luna si o saptamana tot nu am primit cardul astia is batuti in cap cik mi-o venit pinul sa vin saptamana viitoare poate vine si cardul :crazy:
sNooZe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mda am fost acuma 2 saptamani sa imi fac card de la BRD si au zis k in 10 zile lucratore e gatwa dar cik e o cerere mare de carduri si tre sa mai astept si o saptaman ca sa-l iau si cat de prosti astai is numele neu o sa apara gresit pe card in loc de REDINCIUC o sa apara REDNICIUC :angry1: ma dispera cand lumea imi greseste numele.La anul as putea sa imi fac alt card unul bun care ar putea sa mearga si pe paypal sau pe net sa-l folosesc voi de la ce banca vat-i facut ? va merge cardul pe net? :blink: Da...sa sti ca e aiurea..si eu mi`am facut card la ei,am asteptat dupa el 14 zile,adic 2 sapt,si surpriza,cand sa scot bani de pe ei nu era buna parola....la mine mi`au gresit parola pe care le`am ziso
HipnotykBoy Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 si la mn la scoala a venit un reprezentant de la BRD sa ne facem carduri ...a venit acum 1 luna jumate si a zis ca in maxim 10 zile lucratoare or sa vina....si eu nu am scris nicio parola pe formularul ala...oare o sa imi dea ei o parola ?
ShadyMonto Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 si la mn la scoala a venit un reprezentant de la BRD sa ne facem carduri ...a venit acum 1 luna jumate si a zis ca in maxim 10 zile lucratoare or sa vina....si eu nu am scris nicio parola pe formularul ala...oare o sa imi dea ei o parola ? Parola care o scri tu pe formularul ala este ceruta doar in cazul in care iti pierzi sau ti se fura cardul(parca) .... un fel de secret question de la mail (e ceva mai mult formal). Adevarata parola , adica PIN'ul o sa ti-l trimita ei intr-un plic sigilat destul de bine astfel incat sa sti numai tu PIN'ul (dar asta la cateva zile dupa ce primesti cardul)
cIoLaN Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 eu nu mi-am facut cardul la BRD, l-am facut la CEC si imi merge cardul pe net ;)De la CEC ?? fac si aia carduri ? ai 18 ani sau mai mult ? k cik nu poti folosi cardul pe net dak nu ai 18 ani cel putin