cIoLaN Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Mda am fost acuma 2 saptamani sa imi fac card de la BRD si au zis k in 10 zile lucratore e gatwa dar cik e o cerere mare de carduri si tre sa mai astept si o saptaman ca sa-l iau si cat de prosti astai is numele neu o sa apara gresit pe card in loc de REDINCIUC o sa apara REDNICIUC :angry1: ma dispera cand lumea imi greseste numele.La anul as putea sa imi fac alt card unul bun care ar putea sa mearga si pe paypal sau pe net sa-l folosesc voi de la ce banca vat-i facut ? va merge cardul pe net? :blink:
BomB777 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Am auzit de la 2-3 prieteni de ai mei ca au primit banii acasa prin posta,nici vorba de card, eu inca astept, nu stiu de ce nu am primit nimic pana acum? :( ciloan, stai calm... nu o sa iti greseasca nimeni numele, si daca e asa, te poti duce sa il schimbi
cIoLaN Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Am auzit de la 2-3 prieteni de ai mei ca au primit banii acasa prin posta,nici vorba de card, eu inca astept, nu stiu de ce nu am primit nimic pana acum? :( ciloan, stai calm... nu o sa iti greseasca nimeni numele, si daca e asa, te poti duce sa il schimbi mda pana ce imi mai schimba astai cardul ma apuca anul viitor la Banca Transilvania primesti cardul intr-o saptamana...si prin posta nici yonu ma primit alocatzia
RAPTURE- Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nu stiu care a fost IDIOTUL care a avut ideea geniala sa trimita alocatia prin posta. Deci, sunt sute de dosare care nu au fost luate in seama din cauza incompetentilor care se ocupa de "proiectu" asta. Ca uramare ma pune pe mine sa umblu in institutie in institutie ca sa-mi refac dosarul :angry1: . Referitor la card - poti face o cerere(sau ceva de genu ) prin care sa ti se livreze banii intr-un cont ... alta prostie : odata ce banii ajung in cont banca iti va opri comisioane si alte kkturi. Nu stiu cum ajung toti tractoristii la ministerul invatamantului ...
djn Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 inutil sa ai alocatia pe card ..... prea putini bani ....... exces de zel :)
Stalk3r Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 eu am la transilvania cont , pt card online si normal ,cat despre alocatii .. , aveam la BancPost card de alocatii , cand eram in liceu , din clasa a 9`a sem 2 pana in cls 12`a sem 1 :)
Diabolik_01 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Eu mi lam facut tot la brd , lam depus acum 2 luni si pana acuma nimic
Zym3r Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tocmai azi am primit fisa pt completat, poti primi prin posta, sau pe card. pai daca aia ti-au gresit numele pe card + te fac sa astepti atata timp ... de ce nu mergi la alta banca? incearca la transilvania
C@mPionuL Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Eu mi-am facut card de vreo 2 saptamani si tot nu mi-a venit ...... in plus acum 3 zile mi-a aduc alocati postasul #-o
WALL-E Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Am auzit ca daca ati faci card personal .. este o taxa ... adica din 300 ajungi la 280 .. cam asa Io am facut sa vina p a lu tata
erty Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Incearca BancPost MasterCard "Taifun" poti sa il folosesti si pe interenet acest card.
frankie Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 alocatii se primesc pe carduri de la C.E.C , Transilvania , si RomExterra sau Experra cum o fi... odata ce banii ajung in cont banca iti va opri comisioane si alte kkturi. @WALL-E si refresh... se ia un comision pe luna de 70 de bani (la C.E.C cel putin)... n-am auzit de alocatie pe BRD dar ar fi misto, am 2 bancomate cec in tot orasu` jneb00n
ShadyMonto Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 alocatii se primesc pe carduri de la C.E.C , Transilvania , si RomExterra sau Experra cum o fi... @WALL-E si refresh... se ia un comision pe luna de 70 de bani (la C.E.C cel putin)... n-am auzit de alocatie pe BRD dar ar fi misto, am 2 bancomate cec in tot orasu` jneb00n Usor cu entuziasmu' si treceti la rugaciuni sa nu cadeti pe mana BRD'ului.....opresc comision de 5lei pe luna = 60 lei pe an , este imposibil sa-ti convina. Am fost 'fortat' sa-mi fac card la BRD de catre facultate pe motivul : "usurarea platii burselor" <---kkt mare. Acum mi-am facut o cerere la ABN-AMRO pt un MasterCard de studenti = o gramada de reduceri la plata cu cardul , posibilitatea de a scoate de 3x venitu' pt o dobanda lunara de doar 1.6%(la ING este min.5%) , comisioane foarte mici de intretinere singurul dezavantaj fiind comisionul cand introduci bani in cont (am auzit ca e un pic mai mare decat la unele banci) . Sper sa se merite.
frankie Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Usor cu entuziasmu' si treceti la rugaciuni sa nu cadeti pe mana BRD'ului.....opresc comision de 5lei pe luna = 60 lei pe an , este imposibil sa-ti convina.Am fost 'fortat' sa-mi fac card la BRD de catre facultate pe motivul : "usurarea platii burselor" <---kkt mare.Acum mi-am facut o cerere la ABN-AMRO pt un MasterCard de studenti = o gramada de reduceri la plata cu cardul , posibilitatea de a scoate de 3x venitu' pt o dobanda lunara de doar 1.6%(la ING este min.5%) , comisioane foarte mici de intretinere singurul dezavantaj fiind comisionul cand introduci bani in cont (am auzit ca e un pic mai mare decat la unele banci) . Sper sa se merite.pai tu ai card pt bursa ? una e pt bursa alta e pt alocatie, eu asa vad :/ la tine la o bursa de cat ai tu isi permit sa ia comision 5 lei, dar la noi la alocatii fi sigur ca nu se apropie de suma aia comisionul ! e imposibil
cIoLaN Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 mda si acuma cel mai tare ma oftik k nu pot folosi cardul de la BRD pe net :( la paypal chestii,trestii,suste,balamalii :crybaby:
IoNutzZ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Astazi mi-a venit si mie alocatia dupa 2 luni Eo inca o astept pe luna asta - cred k banii de pe alocatii i-a baut postaritza :P ( Postaritza :slap: Eo )
Sensini Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 eu mi l-am facut la bcr si l-am primit in 4 zile de la cerere...e visa electron si-ti ia doar 1.75 RON pe luna comision de administrare... ca sa-ti vina alocatia pe card tre sa faci o cerere la oficiu nush care (am un lapsus :D ), iar de venit acasa (postasu) iti vine by default :)
IoNutzZ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Postaritza vine cu alocatia mea cand aduce si lu` mamaimea pensia -OT: PS: ca sa iti faci pe card trebuie sa ai 18 ani presupun .. nu ? :-?
Ayana Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 La anul as putea sa imi fac alt card unul bun care ar putea sa mearga si pe paypal sau pe net sa-l folosesc voi de la ce banca vat-i facut ? va merge cardul pe net? :blink:Cardul meu personal e Mastercard Mondo de la Banca Transilvania(card de debit in lei). Il pot folosi si cu paypal si pt plati in strainatate fara a fi nevoie de card separat in euro. Comisioanele sunt bune si eu sunt multumita de el. Il am de vreo 2 ani, acu mi l-am reinnoit, nici nu ma gandesc sa fac altul.
frankie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 -OT: PS: ca sa iti faci pe card trebuie sa ai 18 ani presupun .. nu ? :-?un card normal da...pt carduri de studenti elevi (daca exista) nu trebuie sa ai 18 ani-OT: PS: ca sa iti faci pe card trebuie sa ai 18 ani presupun .. nu ? :-?un card normal da...pt carduri de studenti elevi (daca exista) nu trebuie sa ai 18 ani
nimik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 noua ne-a facut carduri la liceu,dar nu merg si pe net #-o
Luci Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 La mn nu a venit deloc de cand trebuia sa vina prin posta #-o ...DC ??:dontknow:
RAPTURE- Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 La mn nu a venit deloc de cand trebuia sa vina prin posta #-o ...DC ??:dontknow:probleme cu dosarul .... probabil o sa trebuiasca sa-l refaci :(
IoNutzZ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 probleme cu dosarul .... probabil o sa trebuiasca sa-l refaci :(Da...pe unii colegi i-a trimis nush unde in oras sa duca nu stiu ce copii dupa certificat/buletin ,....zicea diriga ca nu aveau dosarul complet...:-? ...eo n`am inteles treaba cu cardurile...deci n`am 18 ani...pot sa`mi fac card ca sa`mi dea alocatia ????