Sly Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Marele actor Ovidiu Iuliu Moldovan a incetat din viata ieri seara in urma unui atac cardio-respirator la Spitalul Universitar din Bucuresti.Actorul in varsta de 66 de ani a fost internat pentru probleme hepatice,putini fiind cei care stiau de starea sa de sanatate.Mai multe detalii aici Fie ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletul marelui actor Ovidiu Iuliu Moldovan.
Mousey Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Da, chiar acum am văzut şi eu ştirile şi am aflat. În fine, R.I.P[
Luci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dumnezeu sa-l ierte!R.I.PFelicitari pentru tot ce a realizat in viata :clap:
Zym3r Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 pacat era si tanar Dumnezeu sa-l ierte imi doresc sa fiu considerat si eu tanar cand o sa am 66 ani ... anyway, rip.
Mehico Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sper doar ca nu veti incepe sa postati un amarat de "rip" si nimic altceva, cum s-a intamplat aiciNu a mai jucat intr-un film de multa vreme. Nu am vazut prea multe filme cu el; ultimul mi se pare ca era "calatorie de neuitat". RIP
TwentyTwo Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Sal ierte Dumnezeu .. A fost un om de milioane ... R.I.P
Razvan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 doar 2filme cu el am vazut.. si nu prea stiu cat de apreciat era, insa actorii nostri se ofilesc, iar altii nu prea infloresc..odihneasca-se in pace!
razvan1987 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Marele actor Ovidiu Iuliu Moldovan a incetat din viata ieri seara in urma unui atac cardio-respirator la Spitalul Universitar din Bucuresti.Actorul in varsta de 66 de ani a fost internat pentru probleme hepatice,putini fiind cei care stiau de starea sa de sanatate.Mai multe detalii aiciFie ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletul marelui actor Ovidiu Iuliu Moldovan.odihneasca-se in pace!