Deian69 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nu stiu ce sa zic, cum iti alegi mediul.Eu unul nu m am mai batut din liceu.Piticania aia ce da cu scaunul si cu masa merita scalpauita de vie.
Bo!eK Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 apoi astia se bat mai nou si in sectia de politia nui problema in romania
CryNow Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 paniniul din racadau :lol: [ cartier al brasovului ] ^_^ i-a rupt fasolea la pletos , ce sa zic ... asta nu e nimic, oricum e ceva ca a ajuns la TV, in alt cartier ... anume tractoru, pana sa bage patrulele de politie la defilat ... sa vezi 2-3 care ii alearga pe altii cu sabiile era ceva obisnuit so ... this is nothing, i can say
Luci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Waa...cat as vrea sa vina si aia de si-au luat bataie cu 6-7 si sa-l bata pe ala mik si smeker...
Fane Spoitoru Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Mda :) nu si-au luat bataie asa grava ;) si totusi daca erau hoti de buzunare cred ca mai oricine ii batea. Si totusi cand te duci la un scandal de genu nu te duci singur :) si astea inca au fost putini 5 6 :) da cum a zis si ciineva mai sus pot s avina si 3 4 taxiuri pline sa te bata ;) la noi in cr acu vre-o 2 3 ani a fost un caz :) s-au dus la o scoala cam 4 5 taxiuri pline sa bata pe nush cine, si a iesit toata scoala peste ei nu au apucat sa iasa din taxiuri si le-au facut praf si pe ei si pe taximetristi si masinile lor ;) deci trebuie sa sti si cand si unde sa te duci sa il bati pe om, nu in bodega aia (fast food) sa te filmeze se te mai vezi si pe la tv :) cat despre micul rambo asa e peste tot, unu desta mic vine si iti infige cutitu in spate nu unu dela mare ;)