Zym3r Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 La început, în conflict sunt implicate doar trei persoane. Un individ merge la o masă unde se aflau mai mulţi clienţi ai localului şi începe să-i lovească pe doi dintre ei.Aceştia ripostează, iar rolurile victimă - atacator se inversează. Doar pentru moment însă, pentru că în scenă intră încă cel puţin puţin cinci persoane, probabil prieteni ai tânărului care a început bătaia.Cei doi tineri atacaţi iniţial nu au nicio şansă. Sunt bătuţi cu sălbăticie, cu pumnii şi picioarele, dar şi cu scaunele şi mesele din fast food.Bătăuşii dispar apoi, însă unul din ei ţine neapărat să lovească una din victime direct în cap, cu o masă care se face ţăndări şi un scaun.În ciuda violenţei ieşite din comun, nimeni nu a făcut nicio plângere.Purtătorul de cuvânt IPJ Braşov, comisar-şef Liviu Nagy, a declarat: "În acest an nu am primit nicio sesizare în acest sens."Se pare că după tot ce a pătimit, victima n-a mai avut curajul să scrie o reclamaţie. În absenţa unei plângeri, agresorii scapă nepedepsiţi.sursa: PRO TVpericulosi ei cand sunt o turma pe unu, auuu ce le-as face la astia ...
Morgo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 pff nebuni defapt e o bataie normala numai ca asta a avut norocul sa ajunga la TV
Zym3r Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 pff nebuni defapt e o bataie normala numai ca asta a avut norocul sa ajunga la TV bataie normala e atunci cand se bat 2 oameni normali pt ceva ... nu retardati dintr'astia, nu confunda pls.
menace Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nu mi se pare mare lucru aceasta stire, intradevar in fast food nu am vazut sa se i-a in pumni si picioare, dar in discoteci, baruri mi se pare ceva normal deja !
n4pst3r Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Unul a zis la comment-uri ca cica:"Din cate am auzit .. tipul care a furat-o este hotz de buzunare .. a ciordit .. de la unul dintre ei ..si a fost gasit si batut . Imi pare rau .. ca s'a facut legea cu pumnul ..dar si-a meritat-o"Nu stiu daca e adevarat, dar e un argument destul de bun.
Zym3r Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ok kids, daca vi se pare voua normal :-s hai sa ne facem toti dreptate si sa ne spargem ca in evul mediu :ph34r:
Mayhem Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ok kids, daca vi se pare voua normal :-s hai sa ne facem toti dreptate si sa ne spargem ca in evul mediu :ph34r:Wrestling :whistle: Numai omoruri vezi in ziua de azi... nimic numai e la locul lui.
RAPTURE- Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 In timpurile noastre se ajunge la bataie si de la o guma de mestecat :( . 1. nici eu nui suport pestia gen : -ba eu sunt cel mai tare, daca da vreunu in mine, dau un telefon - 5 masini vine 2. bataie, bataie - da deja cand a inceput sa arunce cu masa > lupte de strada tata
Mysterio Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 chiar ca inebuneste lumea .. LE: la video , care-i slab de inima sa nu va uitati
c1ocan Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 La gramada :rofl1:.....O fii avut el motivele lui...pacat k cu uni oameni nu mai potzi sta de vorba ii conduc pumnu, nu capu :-j
back Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 saracii doi erau cam blegi, iar ceilalti 5 idioti. Daca esti mare si tare, bate-l frate cu pumnii, eventual cu picioarele, dar nu cu masa, scaunul. mai ales la raport de 5 la 2. in fine, o sa-si gaseasca si ei nasii, ca totdeauna este unul mai puternic, sau cu cunostinte mai mari. le urez acelasi lucru ce le-au facut la cei doi saraci.
m4x Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ceva obisnuit deja, se ia lumea la bataie din nimic, mai ales cand au "la bord" cate ceva...p.s. ROMANIA, TREZESTE-TE.
Sabotor78 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Unul a zis la comment-uri ca cica:"Din cate am auzit .. tipul care a furat-o este hotz de buzunare .. a ciordit .. de la unul dintre ei ..si a fost gasit si batut . Imi pare rau .. ca s'a facut legea cu pumnul ..dar si-a meritat-o"Nu stiu daca e adevarat, dar e un argument destul de bun. Daca chiar era hot de buzunare, nu pot sa spun ca mi-ar fi mila de el, astia fura de la oricine, incepand de la pensionarul care nu are bani de medicamente pana la o femeie care ar putea fi maica-mea, in piata. Dar, totusi, daca-l rupi in bataie, cu ce esti mai bun decat el?
Lancelot Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hmm nu mai traim inca in epoca de piatra sa aplicam legea talionului...nu mai mira pe nimeni ca sunt omorati oameni pe strada ziua fara sa intervina nimeni..frica e o stare de fapt la romani
iNm Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nu stiu cum pot unii sa fie atat de inconstienti si sa dea la cap cu asa ceva. Personal imi e frica sa dau si cu pumnul in zona capului , ca niciodata nu stii ce se poate intampla , dar cand il vad pe ala cum da cu masa si scaunul in capul aluia ma gandesc ce usor isi risca viitorul.
4 Real Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nici eu n-as face plangere dupa asa ceva. E genul de problema care se rezolva prin forte proprii sau platind pe cineva. Si nu cred ca agresorii vor scapa nepedepsiti.
Abiku Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mare vrajeala , un coleg de al meu a incasato mai rau , era cu frateso si au oprit 3 taxiuri cu vreo 10-15 persoane si l-au batut urat , bate in cap de toate , dar numai in cap i-au dat , acum e umflat omu si nu mai vede bine cu un ochi . Frateso e inca in spital .
LeX LuTHoR Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oameni "deplasati" ... asta nu poti s-o numesti suferinta de smecherie ci nebunie si prostie curata ...
iLoveCalifornia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Chiar ca bataie violenta ... eu unu de-as avea par si mai erau cativa cu mine ma bagam peste aia 3-4 care i-au atacat pe aia 2 Numai 2 femeii au intervenit dupa final
spriTewus Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 lol ... ce-i batu ...Rau ii sa fi prost in ziua de azi . Cum frate sa-i dai asa urat in cap cu masa si scaunul ...? ala nu gandeste catusi de putin...
Sabotor78 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oh, ca toti zic cum poti sa dai asa intr-unul sau cum nu....Imaginati-va urmatorul scenariu:Doi pierde-vara din zona iti bat copilul de 10 ani si-i fura banii. Sau in loc de copil, unul dintre parinti, care era la cumparaturi cu salariul de 2 lei pentru care munceste o luna intreaga, numai pentru ca acei pierde-vara au ramas fara bani cu care sa se distreze prin cluburi. In conditiile astea ce ati face?Nu zic ca asta e cazul, dar nu puteti afirma ca aia 5 sunt animale iar ceilalti 2 sunt sfinti, pana nu cunoasteti adevaratul motiv al scandalului.