Jump to content
Mysterio

O elevă de clasa a 11-a, de la un liceu din Horezu, Gorj, îşi acuză profesorul de desen de gesturi complet nepotrivite unui dascăl.

Recommended Posts

Posted

Dovadă stau imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, în care fata iese plângând din clasa în care o invitase profesorul.

Fata de 17 ani şi-a făcut abia acum curaj să povestească ce i s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. Conducerea liceului a luat măsuri de îndată ce a aflat de cele întâmplate.

Profesorii spun că tânăra va avea nevoie de consiliere psihologică, mai ales că părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Italia. Fata a făcut şi plângere la poliţie.

Dacă va fi găsit vinovat, profesorul de desen în vârstă de 60 de ani riscă nu doar să fie dat afară din învăţământ, ci şi să ajungă după gratii. În urmă cu cinci ani, el a mai fost reclamat de o elevă, însă părinţii acesteia şi-au retras plângerea şi scandalul s-a stins.

sursa + un video

Posted

wow ... ma mir cum de profesorul nu a patit nimic ... eu daca eram in locu fetei (vine aiurea spus) puneam "brigada" pe el :))

Mai degraba "profesorul" ar avea nevoie de asistenta psiohologica daca la 60 de ani ...

Posted

wow ... ma mir cum de profesorul nu a patit nimic ... eu daca eram in locu fetei (vine aiurea spus) puneam "brigada" pe el :))

Mai degraba "profesorul" ar avea nevoie de asistenta psiohologica daca la 60 de ani ...

Risca sa nu mai termine scoala ....poate i-a fost frica de asta ;) cine stie de ce nu a reactionat ...oricum cred ca mosu` era oleaca senil ...SCHOOL is BAD :readthis:

Posted

in ultima vreme sunt din ce in ce mai dese accidente de tot felul in invatamant...ori elevi taiati cu sabia sau strangulati...ori elevi impuscati...ori violati...lumea asta o ia razna :|

Posted

in ultima vreme sunt din ce in ce mai dese accidente de tot felul in invatamant...ori elevi taiati cu sabia sau strangulati...ori elevi impuscati...ori violati...lumea asta o ia razna :|

ce frumos e la scoala ... :wub:

scz de off , dar simteam nevoia sa trag concluzia :(

Posted

word

Posted

:))

o eleva din Horezu acuza un profesor de hartuire sexuala.

de monea gheorghe (8 martie)

Buna ziua domnilor. In cadrul stirilor de la ora 8.00 difuzate azi unul dintre reporterii dvs a prezentat cazul unei fete hartuite sexual de catre un profesor de la un liceu din orasul Horezu jud Gorj. Domnilor sa fim seriosi in judetul Gorj nu exista un oras cu numele de Horezu. Un astfel de oras exista in judetul VALCEA. LA MULTI ANI DOAMNELOR DE LA PRO TV CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE.

Posted

orcum ii ceva bosorog obsedat de seX

dar orcum si fetele din ziua de azi cum se inbraca :| deja din clasele 5-7 numa la baieti se gandesc :|

nush unde se va ajunge cu copiii acestia :|

Posted

imbraca*

cam asa e.. eu in clasa a8a aveam o colega care avea prieten taximetrist de 26 de ani^^^.. dar si moshu ala.. a gasit ce-o cautat^^

Posted

invatamantu e la pamant (nu ca nam stii toti asta) si tineretu o ia razna (din nou stim cu totii asta).In orice caz asa "specimene" nau ce cauta in invatamant,si nici macar in libertate dupa grati lie locu.

Posted

imbraca*

cam asa e.. eu in clasa a8a aveam o colega care avea prieten taximetrist de 26 de ani^^^.. dar si moshu ala.. a gasit ce-o cautat^^

ms :beer:

se cam duce dee rapa cu invatamantul daca din 10 clasa de a 8a doar 1 invata cat de cat bine pai atunci :|

Posted

Nu mai e sigur nici la scoala :|

a fost vreodata? cand eram eu prin clasa a2a invatatoarea a luat-o pe una de ureche si fetita instinctiv a tras capul.. so dna inv a ramas cu cercelul fetitei in mana.. damn ce horror era.. eram un copil.. nu mai vazusem niciodata atata sange.. adica nu stiu.. mi-a ramas asa intiparita in minte imaginea aia.. si toate trec.. dar chestiile astea iti raman.. oricum.. ai 2variante: 1.sa fii ca ei (adica sa le raspunzi cu aceeasi modena), 2.sa ii ignori, insa daca ii ignore s-ar putea sa ii enerveze si sa fie si mai tampiti.. eu prefer sa nu raspund daca imi zice unu ceva si sa ma prefac ca n-am auzit, iar daca ma atinge sa ii dau dintii jos..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...