Jump to content
menace

Românii, acuzaţi că au mâncat lebedele Reginei Elisabeta

Recommended Posts

Posted

Deşi consumatorul de lebede nu a fost identificat, pe locul unde se afla cortul lui a fost găsită o Biblie în limba română.

Românii s-au apucat de mâncat lebede şi prin alte părţi ale continentului, de această dată cu urmări destul de serioase, dacă sunt prinşi. Cotidianul britanic The Daily Mail (care s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o retorică vădit anti-românească) a dezvăluit că un pescar britanic a dat peste un individ, care la prima vedere i s-a părut a fi est-european, şi care îşi gătea tacticos o lebădă, în faţa cortului pe care şi-l improvizase pe malul râului Lea din parcul natural Paddock Community, în apropiere de Londra.

David Gibson, pescarul în vârstă de 42 de ani, a fost uimit să vadă cu cât calm îşi gătea imigrantul cina, întrucât este cunoscut faptul că, în Marea Britanie, lebedele sunt considerate proprietatea Reginei, iar uciderea sau maltratarea lor se lasă cu amenzi de până la 5.000 de lire sterline sau o şedere de şase luni în închisoare. „Am văzut un bărbat în jur de patruzeci de ani, cu o barbă mare. Gătea şi lângă el se afla o grămăjoară de aripi de lebădă.

Mai era o pungă cu o lebădă aşezată deasupra. Lângă râu mai era încă o pungă cu o lebădă. Lebedele erau jumulite. Am fost dezgustat. Nu mă interesează ce naţionalitate au aceşti oameni. Este pur şi simplu strigător la cer. Dacă nu pedepsim acest comportament, în curând nu vor mai fi lebede” a povestit pescarul.

David a alertat imediat autorităţile, îngrijorat de faptul că imigrantul nu omorâse doar o lebădă, ci mai multe – mărturie fiind grămezile de pene şi oase din jurul locuinţei improvizate de el. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, omul nu mai era de găsit, însă un jurnalist de la Evening Standard a găsit, printre gunoaiele rămase în urma imigrantului, o Biblie scrisă în limba română, ce ar indica naţionalitatea „mâncătorului de lebede”. (A.I.)

gandul.info

Posted

ba da chiar era flamand =))

Lebada asta nu arata deloc ca ar fi mancata de un om mai degraba un animal.

Femeia a zis o gatea ce gatit ii asta ca nici penele nu erau smulse sau puful cum sa ii zic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...