Zym3r Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 hai dom'le ca astea e culmea, stii engleza dar nu stii romana :( (ma indoiesc ca ai facut tu tutorialul pe langa niste mici retusuri),
mulexi Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 deci 1 tutorialu abia akuma o sa inceapa asta era un fel de introducere si zam3pir sau cum teo chema ttu e facut de mn ala care e in egleza este un template de design asa ca nu mai vorbii prosti
Stalk3r Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 din ce am citit pe acolo .. la ora asta .. mii se pare un mod de a face misto de persoane :P
m4x Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci 1 tutorialu abia akuma o sa inceapa asta era un fel de introducere si zam3pir sau cum teo chema ttu e facut de mn ala care e in egleza este un template de design asa ca nu mai vorbii prosti1.il cheama Zym3r nicidecum zam3pir :lol: 2.de ce ai pus numele mare la topic "CUM SA FACI UN JOC !TUTORIAL!" daca nu e tutorialul..3."introducerea" care ai facut`o (sau nu) tu, trebuia sa o traduci daca vroiai sa ajuti4.daca tu ai facut-o, invata si romana bine acu 5.nu prea sunt sigur ca e "opera" ta ...
Flake Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 incercati sa vedeti ca ne ajuta si nu-i mai ziceti invata limba romana. gj
zetulescu Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 esti deja stresant...topicuri peste topicuri....idei peste idei si nimic concret..parerea mea este ca habar n-ai despre ce vorbesti ,este al 3-lea topic care il citesc facut de tine si nimic...arata-ne si noua ceva facut de tine..un joculet ceva :> .....
bunny Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Written by Chris Taylor Te cheama Chris Taylor? :blink: :rofl1: Thx God, Bill Gates invented copy-paste. :lol: A incercat cineva tutorialul? Merita efortul?
Zym3r Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci 1 tutorialu abia akuma o sa inceapa asta era un fel de introducere si zam3pir sau cum teo chema ttu e facut de mn ala care e in egleza este un template de design asa ca nu mai vorbii prosti Te cheama Chris Taylor? :blink: :rofl1: Thx God, Bill Gates invented copy-paste. :lol: A incercat cineva tutorialul? Merita efortul? tu nu te vezi copile ... ? LE: nu despre tine era vorba bunny ...
mulexi Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Deci majaritatea care au posta aici sunt nobi din cate observ si habar nu a u cu ce se mananca.Am facut 3 topicuri asa e dar nu red ca era vb despre cu msa faci un joc asa ca bye.Am posta un topic pentur a aduna o echipa de amedev.
Azra'il Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Deci majaritatea care au posta aici sunt nobi din cate observ si habar nu a u cu ce se mananca.Am facut 3 topicuri asa e dar nu red ca era vb despre cu msa faci un joc asa ca bye.Am posta un topic pentur a aduna o echipa de amedev. Tu ori ai probleme cu tastatura, ori nu vezi bine tastele, ori esti analfabet
bunny Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dar nu inteleg ce vrei tu sa faci. :) Ai de gand sa faci un tutorial in care noi muritorii de rand il vom testa si-l vom pune in aplicare ca sa ce? Sa cream jocuri? Mie unul imi este lene sa downloadez un joc ca apoi sa-l instalez, dar sa mai creez unul. Esti asa sigur pe tine ca acest joc va depasi standardele unui joc 2D gen Mario? Sau ce fel de joc crezi ca vei creea? Daca tu spui ca majoritatea care am postat aici habar nu avem despre cum se mananca aceste informatii de ni le-ai scuipat tu in primu post, chiar te rugam sa ne explici si noua.
Animosity Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Merci! Dupa ce am citit tutorialu asta, cred ca o sa ma apuc si eu de facut jocuri ;)p.s.: astept cu sufletu la gura continuarea 8->Word :rofl1:
ShadyMonto Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 1.Am probleme cu tastaturaesti analfabet! ;)PS: pt a evita un warn imi pot justifica afirmatia la cerere.(asta daca nu este evident)LE: inchideti careva topicu asta , ca ne-am plictisit cu totii de personajul mulexi si de tutorialul lui ... plus ca o ardem prea multi cu spamm'u.
The Connection Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cuvantul(leet language) ,,n00b''-,,noob'',,newbie'' inseamna o persoana noua la un anumit lucru, care abia a inceput si nu se descurca , sau cum ai descris tu ,,habar nu are ce face/cu ce se mananca(whatever)''Deci in traducere: Majoritatea care au postat aici habar nu au cu ce se mananca si habar nu au cu ce se mananca.Persoanele care folosesc termenul ,,noob'' ar trebui sa stie mai intai ce inseamna .Eu sunt n00b(noob,newb,newbie) la C++Second : Tutorial-ul nu e facut de tine e facut de Chris TaylorThird: PWN3D!PS:M-am uitat pe topicurile create de tine, in jumate ceri ajutor cum sa iti deschizi calculatorul(exagerez....sau nu?)si in jumate zici ca esti mare C++ programmer si ca toti ceilalti habar nu au ce ii aia si nu iti recunosc talentul inascut .Master, I kindly recommand you to shut up until further notice, ok?