ovidelu4u Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 La multi ani tuturor femeilor/fetelor care joaca acest jos sau care fak parte din conducerea acestui server :tiphat:
Lucian Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 lma femalesa da, era sa uit, bine ca mi-a adus aminte bunnylma CeRaSela
[RaZzFromFear] Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 LMA pff chiar bun ca ai deschis topic...lma tuturo si in special ptr cele din guild de la mine: Bruneta,Andree,rasfatata si Nicol
Guest ruddyrullz Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 La Multi Ani si prin aceasta ocazie doresc sa-i multumesc fetei mele , Thora. Sper ca stie cat de mult o iubesc si imi cer scuze de cate ori o supar.
Guest SeFu^MG^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 La Multi Ani si prin aceasta ocazie doresc sa-i multumesc fetei mele , Thora. Sper ca stie cat de mult o iubesc si imi cer scuze de cate ori o supar. C romantic :wub: :beer:
Agr3siv Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 La multi ani si sa aveti o primavara de vis. Cat mai frumoasa sa fie.
xMarius Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 La multi ani tuturor femeilor/fetelor care joaca acest jos sau care fak parte din conducerea acestui server :tiphat:LMA tuturor persoanelor de sex feminin, nu doar celor din conducerea acestui srv.
Cristian Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 lma femeilor si in special cRs :wub:Tin sa ii multumesc foarte mult mamei mele care m-a adus pe lume , bunicii mele ca a adus-o pe mama in aceasta lume , strabunicii mele care a adus-o pe bunica pe lume care a adus-o pe mama in aceasta lume si nu in ultimu' rand mie .. pentru ca am vrut sa ies la lumina :rofl1:
Guest IoNonDiMeNtiCo Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Lma CeReSeC,esti o femeie adevarata. Ai imbobocit ca un crin,iti urez multa multa sanatate si te sarut dulce
HocusPocus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ' date='Mar 8 2008, 00:14' post='2627040']LMA pff chiar bun ca ai deschis topic...lma tuturo si in special ptr cele din guild de la mine: Bruneta,Andree,rasfatata si Nicol:rofl1::duh:P.s. Lma.