Jump to content
menace

Brazilia: Un copil de opt ani, admis la o facultate de drept

Recommended Posts

Posted

nu ee primul....au fost altii care au intrat la universitati de renume....

pacat , nu ee ceea ce vor ei, ee vointa parintilor .... cand v-a fi mai mare , va regreta k nu si-a trait copilaria...

sad :(

Posted

Fara ei noi cei care ne traim copilaria nu am mai beneficia de tehnologia care exista astazi ...

PS : Felicitari pustiului.

Wise words young padawan :clap:

Posted

Isi pierd copilaria? Si cum ai vrea tu ca un copil de 8 ani sa-si petreaca copilaria? Jucand Mu sau CS? Stand in fata unui pc doing nothing? Iesind in fata blocului si cand ajunge acasa observi ca a invatat cuvinte noi? (a se subintelege injuraturi or street language). :) 7 ani de-acasa spun totul.

Probabil?Eu cred ca sigur.

De ce toti mergeti pe principiul: "e tocilar, nu mai are viata"? (as in lifeless).

Gresit! Bravo parintilor. :)

Ai idee ce face un copil la 8 ani? Se joaca, asta face. Nu vreau sa se inteleaga ca nu suport geniile, doar imi pare rau de ei. Daca mergi pe premiza asta...scoti copilul in fata blocului si vine acasa cu noi cuvinte , te inseli. Asa cum il cresti, asa il ai. Ma repet, o sa fie un copil care mai tarziu o sa-si aminteasca doar nu stiu ce formula invatata pe la 5 ani. O sa fie un mic robot :)

P.S. : Atata timp cat un copil, merge la scoala...urmeaza o facultate si invata la momentul potrivit nu vad care ar fi problema.

Posted

Isi pierd copilaria? Si cum ai vrea tu ca un copil de 8 ani sa-si petreaca copilaria? Jucand Mu sau CS? Stand in fata unui pc doing nothing? Iesind in fata blocului si cand ajunge acasa observi ca a invatat cuvinte noi? (a se subintelege injuraturi or street language). :) 7 ani de-acasa spun totul.

Probabil?Eu cred ca sigur.

De ce toti mergeti pe principiul: "e tocilar, nu mai are viata"? (as in lifeless).

Gresit! Bravo parintilor. :)

tu gresesti.. omul asta are o speranta de viata mult mai scazuta..

"De ce toti mergeti pe principiul: <<e tocilar, nu mai are viata?>>"

o viata= (in principiu) o cariera si o familie// un grup de prieteni si amintiri placute.. iti garantez ca tipul ala nu o sa aiba niciodata o familie (sotie si copii ma refer).. si daca o sa aiba nu o sa fie niciodata fericit alaturi de ea.. adica nicio fata n-o sa te iubeasca atata timp cat pentru tine altceva e mai important decat ea.. poate doar una ca monica columbeanu.. si nu ai sa fii fericit langa ea pentru ca stii care e adevarul.. inca ceva.. un tocilar nu o sa aiba niciodata un grup de prieteni pentru ca e egoist si n-are sa-l accepte nimeni.. nu o sa aiba niciodata amintiri, decat diplome..

cand am zs tocilar nu ma refeream al tipii care invata la meteriile utile pentru a urma o facultate si o cariera profesionala (cum fac eu), ci la tipii care isi dedica viata studiului

si bunny.. sa inveti anumite stiinte la nivel universitar (la 8ani) inseamna copilarie pentru tine?

copilarie inseamna perioada in care te joci.. in care alergi in fata blocului pana la 10 noaptea cand iti cad picioarele.. perioada aia cand abia asteptai sa iti termini temele sa te lase mama afara sa joci ratele si vanatorii, fotbal si ascunselea.. stii? reflecta putin asupra realitatii..

"7 ani de-acasa spun totul."

si daca ai sti tu ce fel e sa fii copil de psiholog si de ofiter de marina (cum is eu).. deci crede-ma.. pe mn m-o tinut mama mult timp din scurt.. tata e foarte sever.. bine.. au stiut ambii cum sa ma faca sa am respect fatza de ei.. si totusi am facut numai prostii.. si totusi cand ma uit cum sunt unii (majoritatea) si cum sunt eu tind sa cred ca ai dreptate

+1 divv

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...