Jump to content
menace

Brazilia: Un copil de opt ani, admis la o facultate de drept

Recommended Posts

Posted

Un băieţel de opt ani din Brazilia a reuşit să ia examenul de admitere la o facultate de drept, dar nu poate încă să urmeze cursurile deoarece nu a terminat studiile secundare, relatează presa de joi.

Joao Victor Portelinha, originar din Goiania, a trecut cu succes, vinerea trecută, examenul de admitere la Universitatea Paulista, potrivit cotidianului Correio Braziliense, citat de AFP.

Părinţii săi au plătit imediat taxele de înscriere pentru ca el să înceapă cursurile, dar universitatea a refuzat admiterea lui, argumentând că nu a urmat cursurile secundare.

"Vreau să urmez cursurile de drept la universitate. Sunt decis!", a declarat copilul pentru cotidianul brazilian.

Mama copilul consideră că fiul ei nu este supradotat, dar a crescut într-un mediu propice studiului.

"Este un copil normal, dar care a participat mereu la discuţiile noastre, care a fost interesat de actualitate şi a fost mereu înconjurat de adulţi", a explicat ea.

mediafax.ro

Posted

ce va mirati atata...io la 7 ani am fost la 2 facultati....cautam pe cineva :P in prezent fac o facultate...am terminat acu o luna temelia :)

Posted

Un băieţel de opt ani din Brazilia a reuşit să ia examenul de admitere la o facultate de drept

mai rar auzi asa ceva X_x o fi vreun geniu` d`ala ^_^

Posted

Niciodata n-am fost de acord cu "geniile"... Sunt multi care isi pierd copilaria asa, dar asta e...probabil mai tarziu o sa le fie mult mai usor in viata, cu toate ca amintirile lor vor fi legate de formule sau cine stie ce teorii.

Posted

Niciodata n-am fost de acord cu "geniile"... Sunt multi care isi pierd copilaria asa, dar asta e...probabil mai tarziu o sa le fie mult mai usor in viata, cu toate ca amintirile lor vor fi legate de formule sau cine stie ce teorii.

Fara ei noi cei care ne traim copilaria nu am mai beneficia de tehnologia care exista astazi ...

PS : Felicitari pustiului.

Posted

... Sunt multi care isi pierd copilaria asa,

Isi pierd copilaria? Si cum ai vrea tu ca un copil de 8 ani sa-si petreaca copilaria? Jucand Mu sau CS? Stand in fata unui pc doing nothing? Iesind in fata blocului si cand ajunge acasa observi ca a invatat cuvinte noi? (a se subintelege injuraturi or street language). :) 7 ani de-acasa spun totul.

probabil mai tarziu o sa le fie mult mai usor in viata

Probabil?Eu cred ca sigur.

amintirile lor vor fi legate de formule sau cine stie ce teorii

De ce toti mergeti pe principiul: "e tocilar, nu mai are viata"? (as in lifeless).

Bravo lui.

Gresit! Bravo parintilor. :)

Posted

"Vreau să urmez cursurile de drept la universitate. Sunt decis!", a declarat copilul pentru cotidianul brazilian.
- la 8 ani el nu stie cine la adus pe lume ...

imaginati-va cum ar fi sa te impiedieci de un pustii pe culoarele facultatii ...

^^ .. cum sa nu-si piarda copilaria ...

1. gandeste-te ca nu o sa aiba "colegi"

2. daca de la 8 ani o sa stea cu nasu in cartii, imagineaza-ti cati ani va irosi invatand de pomana; chiar daca printr-o minune il accepta la facultate un loc de munca nu va primi la varsa de 10 - 14 ani ...

ar mai fi multe de spus, dar eu nu cred ca poate exista un astfel de copil...

Posted

Doamne, voi credeti ca o persoana cu un iq ridicat nu mai interactioneaza cu alte persoane cu un iq mai prejos decat al lui? Se crede suprem, deasupra tuturor? Putere absoluta, inteligenta infinita? Tu chiar crezi ca la 8 ani copilul ala sta cu nasul in carti? Eu sunt de parere ca e doar un copil normal, insa bine crescut.

Si cum ziceam mai sus:

De ce toti mergeti pe principiul: "e tocilar, nu mai are viata"? (as in lifeless).
Posted

Word

Posted

Doamne, voi credeti ca o persoana cu un iq ridicat nu mai interactioneaza cu alte persoane cu un iq mai prejos decat al lui? Se crede suprem, deasupra tuturor? Putere absoluta, inteligenta infinita? Tu chiar crezi ca la 8 ani copilul ala sta cu nasul in carti? Eu sunt de parere ca e doar un copil normal, insa bine crescut.

Si cum ziceam mai sus:

Desprea asta este vorba. Eu cred ca daca te-ai intalni cu un pusti de 1,20m pe culoarele facultatii "l-ai scuipa in frunte".

Posted

vai...am trait sa o aud si pe asta...la 8 ani sa intri la facultate....ma rog...sa iei examenu doar...nu sunt de acord cu chestia asta..isi pierde toata copilaria care conteaza extrem de mult si in viitor..toate acele amintiri strans legate de colegi si de multe altele

Posted

In loc sa se distreseze cu altii copii de varsta lui... El isi pierde timpul stand printre adulti si incercand sa intre la o facultate... Copil destept ce pot sa zic mai mult

Posted

In loc sa se distreseze cu altii copii de varsta lui... El isi pierde timpul stand printre adulti si incercand sa intre la o facultate... Copil destept ce pot sa zic mai mult

E decizia lui.Si daca intra la faculta nu ins k nu o sa mai aibe o viata sociala.

@bunny, parinti sunt un factor important dar fara vointa copilului nu se ajungea aicea :)

Posted

Un copil mai are nevoie si de joaca....nu zic ca nu e bine ca invata dar ai nevoie si de relaxare sa nu o iei pe aratura cunosc pe unu ... nu'l lasa parintii pe afara(are 10 ani) da are 4 pe linie....parerea mea...adica yo cand eram de varsta lui daca aveam temele efectuate aveam voie sa fac orice altceva si pana in prezent nu mi'am dezamagit parintii adica nu au venit vecinii la poarta(mau injurat direct in fata) :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...