Jump to content
BomB777

First fight :-" ?

Recommended Posts

Posted

Ceva asemantot cu "First kiss" doar ca altfel :D.

Cand v-au batut si cand i-ati batut? :))

Daca stau bine sa ma gandesc, prima oara cand mi-am luat-o de la cineva, a fost in a 5-a din cauza unei fete cu care ma pupasem :rolleyes: si prietenu ei de 16 ani nu m-a lasat in pace pana nu m-a prins :-".Dar atunci a fost ceva usor, mai nasol a fost in a 6-a in vara cand ne-am luat la intrecere pe biciclete, l-am dat pe unu jos in mijlocu strazii si m-a alergat ala cu restu baietiilor cred ca 1 ora cel putin prin tot cartierul ca reseam sa mai fug, iara ma prindeau, iara fugeam , pana m-au prins si mi-au terminat si bicleta.

Prima oara cand am batut pe cineva a fost in a 6-a am impresia(sau in a 5-a) cand m-am batut cu Mozilla ^_^ si l-am facut sa se urce pe ghena din fata blocului meu :rofl1:

Let's see, what about you? :D

Te-ai batut tu cu cineva la varsta ta? :)).Cica in a 6-a =)).Ai ajuns tu in a6-a ma? =))

OT:Eram in clasa a 7.Unul de la alta clasa m-a provocat(era cu un an mai mic ca mine :D).De 3 zile tot venea cu fite bla bla bla.M-a asteptat la iesire din scoala,imi primesc una,un coleg sare in ajutorul meu,si apoi il tine acolo si ii dam.Povestea continua,in ajutorul aluia mai vin 2.Dar tot noi iesim cu capul sus si cu un ochi vanat.(am "batut")

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...