Jump to content
bloody_

Un profesor de la Liceul Dinu Lipatti este anchetat pentru că a strangulat un elev

Recommended Posts

Posted

Copil strangulat în sala de clasă, de propriul lui dascăl! Greu de crezut, dar s-a întâmplat într-o unitate de învăţământ din Capitală, mai exact la Liceul "Dinu Lipatti". Elevul este în clasa a VIII-a şi nu înţelege nici acum de ce profesorul de desen a sărit nervos la el, pentru a-l strânge de gât.

Cadrul didactic este anchetat în unitatea de învăţământ în care predă de Inspectoratul Şcolar Bucureşti, dar şi de Secţia 14 Poliţie şi riscă desfacerea contractului de muncă. Copilul îşi aduce aminte cu frică cum, ieri, la ora de desen, i-a adresat profesorului o întrebare. A fost trimis însă în bancă, spunându-i-se că nu trebuie să-l intereseze pe el aşa ceva. După care, a sărit pur şi simplu asupra lui.

"Profesorul a început să mă înjure în toate felurile, a venit nervos la mine, roşu la faţă şi mi-a băgat mâna în gât, m-a ţinut strâns câteva secunde, forţându-mă să mă eliberez, mi-a dat câteva palme. (...) Speriat, am ieşit afară din clasă, după ce mi-a dat drumul", a spus Mircea, elev în clasa a VIII-a.

Părinţii copilului au făcut plângere împotriva profesorului la Secţia 14 Poliţie şi spun că doresc ca cel care le-a agresat copilul să fie pedepsit.

"Nu cred că acest profesor mai are ce căuta în şcoala românească şi sunt surprins că astăzi l-am văzut intrând la ore ca şi cum n-ar fi nicio problemă, mergând la copii să le predea şi eventual căutându-şi următoarea victimă", susţine Florin Gighileanu, tatăl lui Mircea.

Profesorul care l-a strangulat pe copil se apără, spunând că elevii sunt obraznici şi este greu să faci faţă unei clase cu 30 de copii.

"Sunt foarte obraznici şi având în vedere profilul liceului sunt mai originali, mai ciudaţi. (...) Practic, nu are de ce să îmi pară rău, nu a fost mai nimic, nu aveam de unde să ştiu că o să fie şi o urmă de zgârietură, am apăsat şi atât", a explicat Dumitru Movilă, profesor desen.

Elevii Liceului "Dinu Lipatti" susţin că dascălul a mai agresat şi alţi colegi. Conducerea Inspectoratului Şcolar a declanşat o anchetă în cazul profesorului Dumitru Movilă.

Sursa: Realitatea TV

Posted

... sa zice`m ca si eu am avut un asemenea caz... a venit profesorul la mine in fata si mi-a spus ca "taci ca`ti si dau una" ... noah fain frumos ma duc la director ii spun.. vine si profesorul , si cand i`am spus la director cica ala "uite domn director , nu-mi vine sa cred , dupa ce ca mai e si nesimtit mai si inventeaza lucruri"( normal ca o sa-l creada pe profu ala , ca io eram clasa a 8-a peatuncea) ce sa-i faci .. a scapat cu basma curata .. dar eu am ramas in ochi directorului..... asta e n-ai ce sa ii faci

Posted

traim intr-o lume nebuna.. nebuna de tot.. doamnee.. l-o vazut copil in clasa a8a.. dar sa fi fost cu vreo 2-3ani mai mare.. ca ii fulgera profului una de nu se vedea^^.. oricum.. scoala in romania a ajuns la culmile prostiei..

Posted

dar sa fi fost cu vreo 2-3ani mai mare.. ca ii fulgera profului una de nu se vedea^^..

Da, dar in baiat de cls a 8a poate si acuma daca este destul de dezvoltat sa il snopeasca in bataie, dar e exmatriculat imediat din scoala . Asa daca ar fi o lege sa nu fie exmatriculatii copii ca si-au snopit in bataie profesorii,zilnic as impartii cadouri :> !

Posted

ahh ce oameni :| ce profestori mai bine zis :| totusi nu ma mira . Romania

ahh si pe noi profu de istorie ne amninta ca ne lasa repetenti si prosti dastea si nai ce sa comentezi in fata unui profesor ... totusi avem respect ca ii mai mare ca noi :| in rest ...

Posted

bine a facut.. drac de copil creca a facut misto prin ora

Asa cred si eu ... ca sa zica si el acum .... normal ca asi ia apararea ...

Si-a sarit omu din pepeni

Posted

Si-a sarit omu din pepeni

Da frate, dar nu sa sara la gatul tau, iti dadea un 3 in catalog si gata, nu sa vina sa te bata, ce ii aicea, club de karate, in scoala toti profesorii sunt tari,dar afara la tzatzaie curul. :-j

Posted

bine a facut.. drac de copil creca a facut misto prin ora

si ce? mie cand imi pune nicodim 8 si merit mai mult si imi vine sa ii *** una in mutra o fac? sau cand imi zice nistor niste rahaturi despre religia masii si imi vine sa ii bag pixu in gat i-l bag? Nu! ce pana mea? numai pe ei ii enerveaza copkiii? dar ei cand iti baga pe gat tot felul de reviste si carti si te roaga sa faci nujce rahat pentru scoala.. si te cheama sambata la 9dimineata sa muti mesele din cancelarie pentru 8martie.. nu te enerveaza?? si reactionezi?? NU.. asa ca gandeste inca o data cand zici ceva

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...