Jump to content
menace

Filmul unui transplant de organe: un "Da" care a salvat trei vieţi

Recommended Posts

Posted

Si cum o sa se procedeze?! iei mortu si il duci la spital sai scoata organele ... pai scuzati-ma, da in Roamania ca sa prinzi loc in cabinet tre sa dai bani frate, ori ...

Mai sunt multe de pus la punct in sistemu sanitar(sau cum so numi)

As spune un da ... nu stiu ...

Posted

eu as fi de acord bineinteles ca numai am nimic de pierdut o data ce ai murit...dar daca mori prea devreme (accident de masina etc.) organele sunt distruse...iar daca mori din cauza unei boli sau batranete organele sunt macinate/degradate/distruse etc...deci rar se intampla sa poti dona organele

Posted

DA ! ;)

oricum mergem la Doamne Doamne cu sufletu :))

Cred ca nu e decizia noastra, oricum dupa ce murim nu avem ce face daca cineva ne doneaza organele.

Posted

eu nu mi-as dona organele.. si as face-o din 2motive

1.poate ca sunt egoist dar vreau sa raman intreg

2.la ce viata "sanatoasa" duc eu nu cred ca se mai poate face ceva cu ele^^.. poate doar cu parul.. care desigur nu e organ, si pe care oricum nu l-as da^^

damn ce egoist sunt^^^

Posted

ma voi ati inteles gresit , ei se refera la oameni care teoretic sunt inca in viata datorita aparatelor si care mai au o sansa de 0.00000000000000000001 sa mai traiasca ....

Posted

chiar ca esti egoist :|...daca nici dupa moarte nu esti prea darnic....imi imaginez cum esti acum :X...hainp

acunu cred ca ar da nici un ban pe tine :))

mah asta cred ca ar trebui sa decida parintii/persoanele foarte apropriate....ca asa va fi un soc pentru mamaie si o sa trebuiasca sa doneze si ea cate ceva......doar asa...

Raspunsu meu e DA(dar e cam nasol ca..acu la 16 ani sunt slabe sanse sa imi primeasca plamanii....ficatu...:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...