Jump to content
menace

Filmul unui transplant de organe: un "Da" care a salvat trei vieţi

Recommended Posts

Posted

Adevărul doare, o ştim cu toţii, dar este timpul să îl înfruntăm. În acest moment, peste 3.000 de oameni aşteaptă în România ca un transplant să le salveze viaţa.

Gândiţi-vă că sunt taţii, fraţii sau mamele unora dintre noi. Din păcate pentru ei, sistemul medical în acest domeniu este abia la început.

Nu avem încă o lege care să încurajeze donarea de organe, iar majoritatea spitalelor nu se implică.

Este timpul să înţelegem că moartea cuiva poate să însemne viaţă pentru altcineva. Aşa că Pro Tv vă invită la un exerciţiu de cunoaştere. Pentru prima dată, veţi vedea cum bolnavi aflaţi într-un moment de cumpănă joacă la loteria vieţii. Când apare un donator, se roagă ca ei să fie cei aleşi de soartă pentru a începe o viaţă nouă. Prea puţini au însă această şansă.

Ai fi de acord ca după moartea ta, să-ţi fie donate organele?

-Da

-Nu

Imagine IPB

protv.ro

Posted

cred k toti ar vrea sa ajute pe cineva dupa moarte ... dar sunt anumite conditii , moarte cerebrala etc.... nu or sa ia de la cineva mort intr-un accident cu plamanii perforati s.a.m.d

@da as fi de acord

Posted

Da, nu mai conteaza ce se intampla cu corpul tau dupa ce mori, el oricum se va degrada in cateva sute, mii de ani :)

max 150 de ani este degradarea.

De la vorbe la fapte drum lung,nu stiu daca as fi deacord,poate daca m as familiariza cu cazul.

Posted

In acel moment nu cred k mai esti in postura sa mai alegi :)

OT: da

daca nu ai apucat sa faci o alegere inainte sa mori, o fac altii pentru tine. :)

OT: da

Posted

mare curaj trebe sa ai sa aceptia sa ceva..dar oricum e un gest frumos nu multi pot sa fac treaba asta....nush ce sa zic daca as fi deacord...chiar nu stiu

Posted

Ce usor spuneti voi da..dar ganditi-va..cei dragi voua ar spera intr-o minune si nu ar fi de acord cu asta..si in plus filmul ala nu e decat publicitate mascata..pentru spitale si ptr anumiti doctori

Posted

ahh dupa ce pierzi pe cineva te gandesti nu doamne poate isi revine :|

si nu tu decizi ce faci dupa moarte doar nu am sai zic eu la parinti mei Mama si Tata cand mor sa donati organele mele :|

ramane decizia lor

Doamne fereste va moare o ruda sunteti de acord ca sa donati organele lor ? nu prea cred

OT : eu as fi de acord

Guest n00bletzel
Posted

de ce nu...avand in vedere ca salvezi alte vieti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...