Jump to content
menace

Adio cabluri! Noi tehnologii înlocuiesc clasicele conexiuni la internet

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca te joci jocuri online dar in ultimul timp nu se mai poate,varsta medie +5 te uiti la un chat iti vine rau ce se scrie pe acolo,mai ales daca se alatura si talentele ascunse prin munti ma apuc de solitaire.

Cred ca ai fi surprins sa stii ca specimenele ascunse prin munti sunt cu mult mai bun simt si educatie fata de odraslele de la oras , se pare ca unii sunt prea complexati ca sa observe ca si cei de la tara stiu ce-i ala internet si bun simt 8-|

Posted

Cred ca ai fi surprins sa stii ca specimenele ascunse prin munti sunt cu mult mai bun simt si educatie fata de odraslele de la oras , se pare ca unii sunt prea complexati ca sa observe ca si cei de la tara stiu ce-i ala internet si bun simt 8-|

intradevar 8-|

Posted

cei de la RDS nu sunt in stare sa traga o conecsiune in mijlocul orasului Iasi si vrei sa fie primii ? 24.gif

eu vb de ce vad la mine in orash , unde RDS`u nu's o asa zisa adunatura de gunoaie cum zic altii din alte orashe ;)

Posted

Nu vorbim de exceptii, bun simt este la oameni si nu la sateni sau oraseni,nu stiu in ce oras stai tu daca in bUcuresti e clar bunul simt=0,nu sunt complexat.

Posted

Nu vorbim de exceptii, bun simt este la oameni si nu la sateni sau oraseni,nu stiu in ce oras stai tu daca in bUcuresti e clar bunul simt=0,nu sunt complexat.

Nu, nu vorbim de exceptii, ci in general, oamenii de la sat sunt mai bine crescuti si mai civilizati decat "orasenii" - poate din cauza ca sunt obisnuiti sa-i cunoasca toata lumea, asa ca nu se dau in stamba ca "orasenii". De fapt, cred ca ar trebui folosit termenul de "orasean" pentru a descrie o persoana cu apucaturi rele in loc de "taran".

Posted

Da ai dreptate,cata educatie am vazut la sat nu am vazut niciunde.

Cate capuri sparte,maini taiate,topoare,cutite,furci infipte .... totusi era sat mic si se cunosteau toti in el chiar si din satele vecine.

Oricum discutile astia nu au capat niciodata.

Oricum discutia era despre cei online si nu despre bun simt,si cand am folosit cuvantul taran ma gandeam mai mult la om "simplu".

As putea sa zic tarani, dar parca ciobani ne descrie mai bine.

Vorbele tale.

Posted

Uite, hai sa-ti impartasesc eu din experienta mea de orasean care merge destul de des pe la tara:

Scandaluri sunt mult mai multe la oras. Nu zic ca nu sunt si la sat, sunt, dar de obicei sunt vara, cand se aduna mai multi "oraseni" pe la sate si incep ei scandalurile, pentru ca-s "oraseni" si deci cu 3 perechi de oo in plus fata de "taranii aia". Vorbesti de capete sparte, maini rupte, topoare, furci, (daca lasam la o parte scandalurile intre membrii natiunii conlocuitoare, nu prea sunt nici dinastea, dar sa zicem) etc.... Pai parca nu de mult intr-un liceu bucurestean, un parinte (un orasean) s-a dus cu sabia sa-i faca dreptate fiului. Sau aia 2 de au luat bataie intr-un fast food din Brasov. Sau un prieten de-al meu care a fost batut mar intr-un club, numai pentru ca a avut ghinionul sa se afle in acel club cand s-au incaierat 2. Dar oricum, nu de scandaluri vorbeam, aia ne sta noua romanilor in fire, nu sa judecam, ci sa sarim la bataie. Vorbeam de faptul ca oamenii pe la sate sunt mai politicosi si in general mai bine crescuti. Desigur, nu au sansa unei educatii ca si un orasean, dar asta nu-i face mai prosti sau neciopliti. La sat n-o sa vezi smecheri ce urineaza pe altii de pe un pod (de fapt am vazut eu unul, dar era tot orasean, si deh, era smecher) smecheri care se baga cu nesimtire in fata ta la coada si cu siguranta n-o sa vezi tineri care sa-si bata joc de alti oameni doar pentru ca se simt ei smecheri. Si daca-i vezi, precis sunt oraseni in vacanta la bunici.

LE: BTW, acolo foloseam tarani nu in sensul de oameni crescuti la tara, ci de oameni neciopliti. De aceea in postul precedent am spus ca

ar trebui folosit termenul de "orasean" pentru a descrie o persoana cu apucaturi rele in loc de "taran"
Posted

Am petrecut foarte mult timp la sat 1-5 ani + toate vacantele de vara.Am invatat multe acolo dar resursele erau limitate.De aceea am folosit cuvantul taran om simplu la fel l ai folosit si tu:

"Desigur, nu au sansa unei educatii ca si un orasean, dar asta nu-i face mai prosti sau neciopliti."

si la fel il foloseste un popor intreg si ii este cunoscut intelesul.

Despre blog am citit primul articol eu inca cred ca sunt persoane cu simt cel putin eu prin oras am vazut destule[chiar si azi am fost la posta am deschis usa unei batrane la fel si unei de varsta mea ambele au zis multumesc,am fost la magazin ambii am zis buna ziua si multe exemple,lucrez in comert,vad zilnic multe persoane,se mai f** in gura in fata vitrinei dar se mai si lasa unul in fata altuia,in trafic am auzit cateva injuraturi dar na acolo nu toti stiu legislatia si fiecare isi da dreptate.]

Nu exista padure fara uscaturi,totusi eu vad mai roz lucrurile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...