Valek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 pardon, nu mi-am inchipuit ca pentru tine faptul ca faci 50 de dolari pe luna, 130 ron, nu e timp pierdut. my bad.Pai nu pierd nici macar un minut pe zi pe acest site, poate doar cand expediez. La inceput trebuie invitati cati mai multi, si dupa aceea banii vin...
Deian69 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Exista multe moduri sa faci bani pe net.Unul dintre ele sunt siturile paid to click,dar faci foarte putin,unde faci mult trebuie sa astepti mult plata si cateodata sunt si tepe.Pana acuma am scos cativa $$Alt mod unde poti face multi bani este adsense dar iti trebuie o idee timp si nervi.Mai existu hypuri unde poti face ceva bani dar riscul este foarte mare.
Blasterr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Exista multe moduri sa faci bani pe net.Unul dintre ele sunt siturile paid to click,dar faci foarte putin,unde faci mult trebuie sa astepti mult plata si cateodata sunt si tepe.Pana acuma am scos cativa $$Alt mod unde poti face multi bani este adsense dar iti trebuie o idee timp si nervi.Mai existu hypuri unde poti face ceva bani dar riscul este foarte mare.Poti sa bagi banii virtuali din AlertPlay in PayPal si invers???Cum scoti banii din aceste 2 site-uri cu bani virtuali iti introduci numarul contului bancar si gata???sunt f curios cum functioneaza
Stalk3r Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 pardon, nu mi-am inchipuit ca pentru tine faptul ca faci 50 de dolari pe luna, 130 ron, nu e timp pierdut. my bad.iti ia in fiecare zii aproximativ 15 minute sa termini toate clickurile alea , care .. teoretic , dai click si iti continui activitatea pe linkmania sau pe unde stai :) si nu ai tu treaba dupa. Deci parerea mea e buna ideea .. , is persoane mai vechi pe acolo care castiga si pana la 800$ \ luna , si au peste 18 000 referals!
iReal Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 googleads :) singuru care trimite bani din cate stiu iosi am incercat cu tot felu de site'uri care nu miau trimis nici 10mi
Blasterr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Incercati si voi dati join now si incepeti sa vizitati site-uri!!!Tre sa stai 30 secunde pe un site ptr a va inregistra si veti primi comision!!! http://bux.to/?r=Bllaster
Animosity Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 se pot face bani pe net , dar nu o averei agree :P site-urile astea "click adds" mi se par o manareala :P desi nu ash avea de unde sa stiu :P never used one
WhiteWolf Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Mai bine vindeti borcane si cutii goale de bere.Pe net banii ies numa daca ai site/blog/whatever vizitat.