barbu-d Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :!: Navigare+Bani pe Internet ??A cistigat cineva bani navigand pe Internet ?Am vazut ca sunt situri care fac oferte,dar eu sunt mai circumspect.Daca a reusit cineva,il rog sa-mi impartaseasca si mie din experienta lui sau sa-mi spuna ce parere are.
DivinE Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Am un prieten care sa zice ca ar fi castigat niste bani , dar ii faci foarte greu si de obicei iti tzepe :)
DenY Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 e foarte greu sa castigi bani pe internet, pana gasesti ceva calumea iti ia o vreme . . . majoritatea sunt fake .
eleodor Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 e foarte greu sa castigi bani pe internet, pana gasesti ceva calumea iti ia o vreme . . . majoritatea sunt fake .Word.Exista si site-uri in care poti face bani
Domino628 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Word.Exista si site-uri in care poti face bani stiti vreunu sigur? as fi interesat :)
Diabolik_01 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Depinde acuma.Eu am incercat multe variante dar nici una nu au avut reusita
LeX LuTHoR Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Singura metoda care a dat roade e GoogleAds ... restul ... nu merita sa pierzi timpul cu referale and shit like that ...
RAPTURE- Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 GoogleAds > daca te pricepi scoti bani frumosi ... am auzit ca unu scoate din chestia asta milioane pe luna; Nu cred ca e asa usor; am niste prieteni care au incercat, unu dintre ei a avut norocul sa scoata banii pe o luna, dupa care le-au fost blocate conturile :( :D.
Lancelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Daca nu ai viata sociala si vrei sa dai 1 milion de click-uri pe bannere se pot castiga vreo 100 de dolari pe luna
vudu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Daca nu ai viata sociala si vrei sa dai 1 milion de click-uri pe bannere se pot castiga vreo 100 de dolari pe lunacum ar fi http://bux.to/ :> ps:se pot face cu google adsense bani frumosi rau de tot ^:^)^
mihai91 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 99% din ele sunt prostii pt care nu merita sa te chinui
Blasterr Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Si eu am un vecin care tot incerca si incerca cu astfel de site-uri!!!Am inteles ca majoritatea iti cer numarul cardului bancar si codul deci va dati seama de ce oameni sunt facute aceste site-uri!!!Toti vor sa jecmaneasca lumea!!!Eu unu nu as recomanda sa faci bani asa mai bine te agajezi undeva e mai sigur!!! :tiphat:
Stef Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 bani pe net auzi asta pe orice forum alti isi fac reclama addsuri click per cent etc bux.to GDI parca mai era
Stalk3r Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dupa cum observati la mine la semnatura , am 2 linkuri , pe alea 2 le folosesc reciproc , cu una strang bani mai multi (A.W. Surveys) .. aici teoretic ma platit destul de binishor..(toata treaba e pe referals 1,25$\referal).. , iar odata ajuns la 75$ (de obicei in aproximativ max 1 luna , ii transfer in contul AlertPay , datorita unor comisioane si alte chestii .. tii se retrag 25$ , si ramai cu 50$ , de acolo eu cumpar referals pe celalalt link (bux.to) unde se bazeaza pe click`uri (paid to click) , dai click pe ads si primesti 0.015 centi .. sau pe acolo , iar referals dupa ce am cumparat sa zicem peste 100 .. , intr`o luna .. 2 , cam asa depinde de noroc , am scos dublu investitia :)puteti incerca si voi .. , am obs ca , cativa au intrat de aici , pe linkurile mele deja
Zym3r Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dupa cum observati la mine la semnatura , am 2 linkuri , pe alea 2 le folosesc reciproc , cu una strang bani mai multi (A.W. Surveys) .. aici teoretic ma platit destul de binishor..(toata treaba e pe referals 1,25$\referal).. , iar odata ajuns la 75$ (de obicei in aproximativ max 1 luna , ii transfer in contul AlertPay , datorita unor comisioane si alte chestii .. tii se retrag 25$ , si ramai cu 50$ , de acolo eu cumpar referals pe celalalt link (bux.to) unde se bazeaza pe click`uri (paid to click) , dai click pe ads si primesti 0.015 centi .. sau pe acolo , iar referals dupa ce am cumparat sa zicem peste 100 .. , intr`o luna .. 2 , cam asa depinde de noroc , am scos dublu investitia :)puteti incerca si voi .. , am obs ca , cativa au intrat de aici , pe linkurile mele dejabine, bine ... tu le folosesti ... dar reciproc? cum vine asta? mai consulta www.dexonline.roam si eu un prieten care foloseste bux si scoate in jurul la 70 euro pe luna ... dar nici nu se omoara cu click-urile.
iLoveCalifornia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nu cred in asa ceva . N-am auzit pe nimeni sa-mi zica ca a castigat bani online !
yo_addi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nu cred in asa ceva . N-am auzit pe nimeni sa-mi zica ca a castigat bani online ! ba da castigi dar nu prea poti sa faci nimic cu ei daca nu ai card la paypal cred pt ca sunt bani virtuali ps : stiu eu pe cineva care a castigat vreo 12 euro dar degeaba nu ii poate folosi
iLoveCalifornia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mi-am facut si eu cont pe bux dar nimica de vreo luna . Poate nu stiu sa-l folosesc cum trebuie :-?
Ahilosu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 daca stii ceva SEO iti faci site, pui AdSense si aia e. la un site/blog cu 2000 unici pe zi iti ies cam 300 dolari la un CTR de 2.5% si un CPM de 0.10 centi. stiu, suna usor, dar nu e deloc asa simplu precum pare. Am trecut momentan de pragul de 2500 zilnici dar ca sa imi fie bine trebuie sa am macar 10.000 unici/zi. sper ca in 2-3 luni sa ajung si acolo.btw astea cu bux' n' $#!t sunt vrajeli. timp pierdut degeaba.
Valek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 btw astea cu bux' n' $#!t sunt vrajeli. timp pierdut degeaba.Aici te contrazic. Am cont bux din vara, ~250 refferi, si fac lunar pe putin 50 de dolari care ii trimit pe alert pay si ii scot de la posta. Din partea aia de bani facuta mi-am luat si premium user option, ca sa primesc mai multi bani la fiecare click. Deci merita, daca munciti putin.
claudiumdk Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 stiu si eu un prieten care are domenii cumparate... ceva cu paypal... pf nu prea stiu ca nu vrea smai zika dar luna asta a facut 700 de dolari si luna trecuta tot cam la fel...;) intra lumea in prostie pe siteurile alea ale lui....si ii vin banii pe card in cont la banca... si se mai pot face bani frumosi si cu adsense... pe blogspot.... akuma incerc si eu sa fac pe mai multe chestii sa vad poate reusesc dar ca ala nu cred ca o sa ajung
Ahilosu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aici te contrazic. Am cont bux din vara, ~250 refferi, si fac lunar pe putin 50 de dolari care ii trimit pe alert pay si ii scot de la posta. Din partea aia de bani facuta mi-am luat si premium user option, ca sa primesc mai multi bani la fiecare click. Deci merita, daca munciti putin.pardon, nu mi-am inchipuit ca pentru tine faptul ca faci 50 de dolari pe luna, 130 ron, nu e timp pierdut. my bad.
Blasterr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ok am cont bux.to da???fac 20$ sa zicem cum fac sa ii pun pe card???Imi fac pur si simplu un cont bancar in USD la o banca???cum ajung sa pun banii virtuali pe card???