Gokuu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Daca chiar vrei sa ma ajuti adica sa ma ajutati , va rog mult de tot intrati aici si votati liceul Benjamin Franklin.....Va rog mult de tot chiar am nevoie de votul acesta si am crezut k userii de pe LinkMania ma vor ajuta:DVa multumeschttp://www.street-dance.ro/voteaza.html
Domino628 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 votat si eu!dar sunteti pe locul 40...mai aveti de recuperat,linkmania treci la la vot!
Gokuu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 E treaba e ca conteaza sa nu pierdem la putine voturi...macar sa fim mai aproape de primu loc...oricum abia akm 2 zile a inceput....dureaza vreo sapt sau 2 aceste voturi.Va sunt recunoscator ca ati votat:DMai asteptam voturi:D
iLoveCalifornia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Gata ai un vot si de la mine ! Succes mai departe .
Agr3siv Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 votat si eu!dar sunteti pe locul 40...mai aveti de recuperat,linkmania treci la la vot! Ala nu este clasamentul de la voturi si ordinea in care au fost puse liceele pentru vot. Clasamentul il vezi dupa ce votezi sau daca apesi pe "vezi rezultate". Nu prea e fair-play ce vrei sa faci
Gokuu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Gata ai un vot si de la mine ! Succes mai departe .Multumesc mult:D
RAPTURE- Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aveti mult de recuperat PS: avand in vedere cati elevi are un liceu, ma intreb dc sunt doar atatea voturi ...
Stef Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 locul 1 Spiru Haret asa se numeste si liceul meu VOTE benjamin franklin succes