menace Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Amănunte şocante în cazul fetiţei de şapte ani care a fost violată şi apoi ucisă în chinuri. Principalul suspect are 17 ani şi face parte din familia copilei: este văr cu tatăl ei. Cu sânge rece, tânărul a participat alături de rude la căutările micuţei, când oamenii se dădeau de ceasul morţii că aceasta nu mai venea acasă de la şcoală. Părinţii suspectului o jelesc şi ei pe micuţa ucisă cu atâta cruzime . Nu pot înţelege ce inimă a avut băiatul lor ca să facă aşa ceva. Detaliile crimei încep să se lege, anchetatorii reconstituie sfârşitul îngrozitor al Denisei. Tânărul de 17 ani a aşteptat-o pe copilă în faţa şcolii. A dus-o apoi la poalele pădurii, într-o zonă pe care o cunoştea. Locuise până nu demult în apropiere. Acolo a lovit-o cu capul de un copac, până când copila şi-a pierdut cunoştinţa. Apoi a violat-o. Tânărul nu ridicase niciodată probleme deosebite familiei, dar nici nu excelase prin ceva. La 17 ani era doar în clasa a 8-a. Nu fusese însă niciodată violent. Denisa va lua luni drumul pământului. Iar suspectul - drumul închisorii. Asta în cazul în care se va dovedi că a avut discernământ. Acum vor să-l uite chiar şi cei care i-au dat viaţă. protv.ro
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Mda ce om eu il stiu...anchetatori astia nu il stiu bine....si acum 2 sapt .sa batut la discoteca si a luat 500 de lei amenda.....nu era usa de biserica era bandit...dar nu lam crezut in stare de asa ceva....oricum....in puscaria va vedea el ce va pati...fetitza e dusa dintre noi deageaba...pot sa ii dea 12 ani de inchisoare...el iasa la 29 de ani are inca viatza in inainte....
Mysterio Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sa`l puna direct pe scaunul electric din partea mea ..
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 asa cum zici dar si aia e putin....ptr un animal din ala...sal taie de viu asa incetul cu incetul
iLoveCalifornia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Lumea e dementa . Te miri , crima , daca si aproapele il omori , 'familia se sinucide' pai ce te astepti de la un strain ?!
galklyfe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Pacat ca nu prea se mai foloseste pedeapsa capitala :angry1:
FujiPa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 la inchisoare pedofilii si violatorii is cei mai terorizati de "veterani" , daca e frumusel o sa incerce si el "usa din dos"
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 E si si verisori,....oricum el o sa ia putin intre 6 ani si 12 ani....destul de putin ptr cea ce a facut...viol talharie si omor calificat...dar o sa ii para lui rau in puscarie acolo sunt veterani cum spunea cineva mai sus....va fi pus la punct
Ayana Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 In Baia Sprie o multime de chestii se intampla... oamenii acolo au tendinta de a fi... putin in pragul nebuniei... parerea mea...
Stef Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dupa mine pot sa il arda pe rug el nu san gandit cand a nenoricit-o pe fetita
trAANCe Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 r.i.p. fetitei :(, cat despre macho @ 17 ani (clasa a 8 a ...) no comment
Lancelot Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Pacat ca nu suntem in China sau in Texas :) oricum la puscarie va deveni fata buna la toate ptr baietasii de acolo..palida consolare
c1ocan Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Las, k o sa ii se intoark favoarea in puscarie, el o sa fie fetita.R.I.P !!
Guest Blaidy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Un caz printe alte sute de mii de cazuri mediatizate ... unde le mai punem si pe cele care nu sunt mediatizate ? La toate stirile de genul asta postati aceleasi chestii. Nu va mai puneti si alte zeci de intrebari pe aceasta tema. Postati doar de dragul de a posta ... nici jumatate dintre voi nu au un sentiment de revolta. Cam asta a fost tot din ciclul "hai sa fim oameni la un post, ca in rest tot nu suntem."
Burne Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 In Baia Sprie o multime de chestii se intampla... oamenii acolo au tendinta de a fi... putin in pragul nebuniei... parerea mea...adevarul e ca se intampla ceva f ciudat acolo fata de Baia Mare, poate o fi din cauza ca minele s-au inchis si majoritatea nu prea au ce face ... parca e alta lume oamenii sunt saraci si am impresia ca totul este facut cu superficialitate acolo, matusa mea e medic in Baia Sprie si am auzit niste povesti de te doare mintea.cat despre "eroul" topicului .... va spun in cunostinta de cauza cred ca ar fi mai bine sa fie lasat liber pe strada in Baia Sprie ... vezi cazul Luca Stefanoiu cand a calcat un copil in timp ce era rupt de beat la volan ... l-a scos politia de sub o gloata de oameni care dadeau in el si nu cred ca se opreau pana cand nu mai sufla ... lumea e simpla si efectul de turma va aduna garantat o gloata de oameni deasupra criminalului
Guest GuneR-ME Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mda ce om eu il stiu...anchetatori astia nu il stiu bine....si acum 2 sapt .sa batut la discoteca si a luat 500 de lei amenda.....nu era usa de biserica era bandit...dar nu lam crezut in stare de asa ceva....oricum....in puscaria va vedea el ce va pati...fetitza e dusa dintre noi deageaba...pot sa ii dea 12 ani de inchisoare...el iasa la 29 de ani are inca viatza in inainte....mey gigi, tu crezi ca ala dak iese de la inchisoare traieste mai mult de o zi dak ramane in romania? sa fim realisti. Era RRom, cand il prind "neamu'" lui il omoara. Asta dak iese din inchisoare. Sa prinda ca gardian un politist cu o fetita de varsta apropiata. Il muta automat langa un munte de om (detinut pentru omor si ala, tata convins sa isi iubeasc fiica de acasa) si ala nu apuca al 2 lea an ca se sinucide.In Baia Sprie o multime de chestii se intampla... oamenii acolo au tendinta de a fi... putin in pragul nebuniei... parerea mea...Ce vrei sa spui cu asta? :blink: Eu cu BoleK suntem din Baia Sprie, la fel si sNooZe, si mai sunt multi.... Luckers, din cate stiu eu, bengoasa de pe old, SlipKnot66, sniperash, etc.... Ne faci pe toti nebuni acuma?