Deadman007 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 eu ma cert cu taicameu numai cand e beat....atunci ma enerveaza la culme, dar in rest ii respect pe parinti...multi copii nu au cei 7 ani de acasa si se cred mai destepti decat parintii lor...PS:si eu ascult mult rock dar asta nu imi influenteaza comportamentul....nu fumez,nu beau,nu ma droghez si nici nu ma bat cu nimeni....sunt un baiat linistit (pot fi enervat doar de manelisti care imi spun "roacăre" si se leaga de mine ca ascult rock)
Fane Spoitoru Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 poi depinde fiecare cum il creste, si cat de mult timp a stat la servici si cat l-a petrecut acasa cu familia ;) prin concedii si alte chesti. Cat despre anturaj am vazut copii cara atunci cand aui musafiri sau au alti pr pe la ei atunci nu suporta sa le faca parinti observati sau mai stiu eu ce, aia ii enerveaza cel mai tare si riposteaza violent ;)
RAPTURE- Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 "Cum ii cresti asa ii ai" ...In ziua de astazi la cate tentatii sunt, doar daca esti un parinte bun cred ca poti sa te impui in fata copilului. Cred ca relatia intre parinti si copii are la baza in mare masura si situatia materiala; cat timp adolescentul are bani de buzunar incat sa-si satisfaca placerile cred ca totul e OK ...
atk.oxyg3n Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 nu e ceva nou. a existat si va exista aceasta "rautate" din noi. singura diferenta este Mass-Media, care a luat o amploare de proportii colosale. in ziua de azi nu poti sa tragi o b***na, ca afla juma' de Europa.mentalitatea este principala cauza. nu rasfatul ( are si el o anumita pondere la anumite persoane ), ci ratiunea. daca omul nu poate sa faca diferenta dintre bine si rau, poti sa incerci tu sa-l educi pana mori cu educatia in brate.lumea este foarte comoda. este mult mai simplu sa dai cu pumnu', decat sa incerci sa aplanezi un conflict. este mult mai greu sa faci ceva constructiv si foarte, foarte usor sa distrugi ceva.
djn Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 e ceva actual, ceva general , aceasta violenta la tineri. problema e ca din an in an apar tot felul de influente pentru penetrabilele personalitati ale acestor copii care pentru varstele lor stiu sau au facut prea multe; si nu neaparat lucruri bune :lol:
Flake Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 certurile sunt normale..fara ele nu ne-am da seama cat de frumoasa e viata,pt ca am trai acelasi lucru intotdeauna. :)
atk.oxyg3n Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 e o diferenta de la cer la pamant intre micile "rafuieli" si violenta, chiar daca pragul dintre ele este foarte fin
WALL-E Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ca am observat ca altfel nu te poti afirma in ziua de azi ...
atk.oxyg3n Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 crezi tu. prin violenta sochezi, dar nu te afirmi.
Razvan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ca am observat ca altfel nu te poti afirma in ziua de azi ...depinde in ce grup de oameni vrei sa te afirmi..crezi tu. prin violenta sochezi, dar nu te afirmi.+1.. ma rog.. "sochezi" e putin cam drastic.. (nu prea socheaza pe cineva violenta).. insa capeti un renume negativ.. si nu prea esti apreciat decat in randul "smecherilor"..
razvan1987 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 educatia si anturajul....asta e cauza pentru care unii de langa noi au un comportament antisocial...
Esc@pe' Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Adolescenti rebeli si violenti sunt manelisiti prosti , tigani sparti care nu incap de mandrie si defapt mor de foame in casa. Acuma a aparut si sindromu asta Emo ! word! emo-istii astia de pe la noi nu inteleg ce inseamna emo...ei cred ca daca poarta niste blugi mulati de p...a,se vopsesc toti in negru si mai lasa pleata pana in gura atunci sunt emo...defapt emo au aparut pe la americani,niste distrusi care asculta muzica pe ipod si plang :crybaby: uni dintre voi cred k dak o persoana are o anumita freza e neaparat un tip de persoana pe kre voi o discriminati,nush de ce,mai uitativa si in oglinda inainte sa vorbiti eu am avut freza stil "emo' :blink: si deoarece si pentru ca ziceam :crazy: ascult orice,inclusiv manele depinde de ce am chef in momentu ala :clap: uni dintre voi suferiti psihic,ar trebui sa consultati un psiholog. Discriminarile astea ce fac din om #-o de ce nu vreti sa intelegeti k fiekre e cu personalitatea lui .. in ce tine violenta adolescentilor...majoritatea actiunilor lor se datoreaza modul in kre au fost crescuti..ingrijiti emotional..nah in concluzie depinde de mediul in care sunt crescuti :dooh: si in unele cazuri anturajul lor "prieteni"
Razvan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 uni dintre voi cred k dak o persoana are o anumita freza e neaparat un tip de persoana pe kre voi o discriminati,nush de ce,mai uitativa si in oglinda inainte sa vorbitieu am avut freza stil "emo' :blink: si deoarece si pentru ca ziceam :crazy: ascult orice,inclusiv manele depinde de ce am chef in momentu ala :clap: uni dintre voi suferiti psihic,ar trebui sa consultati un psiholog.Discriminarile astea ce fac din om #-o de ce nu vreti sa intelegeti k fiekre e cu personalitatea lui ..in ce tine violenta adolescentilor...majoritatea actiunilor lor se datoreaza modul in kre au fost crescuti..ingrijiti emotional..nah in concluzie depinde de mediul in care sunt crescuti :dooh: si in unele cazuri anturajul lor "prieteni""ascult orice,inclusiv manele depinde de ce am chef in momentu ala :clap: uni dintre voi suferiti psihic,ar trebui sa consultati un psiholog."scuza-ma frate dar atata timp cat manelarii poarta tricouri cu "gigolo" si reprezinta cretinitatea nu au cum sa fie altfel decat "discriminati" cum zici tu^^^inca ceva.. sa inteleg ca tu asculti dimineata manele, dupa-amiaza black metal, seara rave si noaptea gothic?^^^.. tare asa
Uzur Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Daca te impui copilului prea mult o sa zica ca esti de moda veche etc , daca ii dai prea multa libertate sio ia in cap :) . Deci undeva la mijloc
Esc@pe' Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 "ascult orice,inclusiv manele depinde de ce am chef in momentu ala :clap: uni dintre voi suferiti psihic,ar trebui sa consultati un psiholog." scuza-ma frate dar atata timp cat manelarii poarta tricouri cu "gigolo" si reprezinta cretinitatea nu au cum sa fie altfel decat "discriminati" cum zici tu^^^ inca ceva.. sa inteleg ca tu asculti dimineata manele, dupa-amiaza black metal, seara rave si noaptea gothic?^^^.. tare asa ascult ce am chef dupa cum am mai zis nush cei asa ironic,ar trebui sa ascult doar un tip de muzica? :blink: e democratie nene :) nah nu va inteleg,fiekre cu ce vrea,oricum tot discriminare ramane :> Daca te impui copilului prea mult o sa zica ca esti de moda veche etc , daca ii dai prea multa libertate sio ia in cap :) . Deci undeva la mijloc exact..
Razvan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ascult ce am chef dupa cum am mai zis nush cei asa ironic,ar trebui sa ascult doar un tip de muzica? :blink: e democratie nene :) nah nu va inteleg,fiekre cu ce vrea,oricum tot discriminare ramane :> nu.. dar nu poti fi si blacker si manelist in the same time^^.. nu ca fiecare gen ar exprima stari si mesaje diferite, dar asa.. nu vad cum ai putea adica acum fara nicio ofensa.. dar atata timp cat canti despre moarte dusmanilor tai^^^^^^ (si ai numai mesaje din astea stupide, uneori nu e niciun mesaj.. decat prostia) nu te poti numi altfel decat simplu, cretin.. vorbeam despre manelari nu despre tine asa ca nu o lua ca pe o ofensa..) si inca ceva.. cand merg pe strada singur si is cate 3idioti si imi zic: "bai pletosule ia vino-n `coa".. nu-i discriminare? crezi ca nu ma deranjeaza sa imi continui drumul si sa faca glume pe seama mea? tu crezi ca eu ma bat cu manelarii degeaba?.. asa ca mai gandeste-te odata inainte sa zici ca is discriminati