menace Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mister KO, Lucian Bute şi-a ţinut promisiunea. Pugilistul român şi-a apărat în această dimineaţă centura câştigată anul trecut. A avut nevoie de zece reprize ca să-l dovedească pe americanul Willliam Joppe, cel care se lăudase că-l va zdrobi pe român. După victoria din această dimineaţă de la Montreal, Lucian Bute este pentru a doua oară campion modial la box profesionist, versiunea IBF. Victoria lui Bute va fi sărbătorită şi în comuna natală, Pechea, acolo unde familia a aşteptat cu emoţie vestea unei noi victorii. protv.ro
Zym3r Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 un roman care merita atentia noastra, macar 1 sa faca performanta.
Iulian1990 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bute 4 Ever ... Mereu am stiut k va ajunge mare pt k joaca cu suflet la orice meci :P Speram k si la anu va fi campion mondial :beer:
Morgo Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 bine Bute se pare ca isi continua seria de victorii un sportiv care merita toata atentia :cool2:
iNm Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Frumos meci , felicitari lui Bute.p.s Trist ca de american a fost doar gura aia mare ... si declaratiile razboinice de dinainte de meci...
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A demonstrat si meciul trecut ca merita sa fie campion mondial....HAI BUTE
Zym3r Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 eu unul nu inteleg de ce doroftei s-a luat de el spunand ca doar adversari slabi are si cate si mai cate ... ma asteptam la mai mult din parte lui .
Heinekener Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 bute invincibilul :P avem si noi romanii cv in afara de praf si taxe pe prostii
Agr3siv Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Frumos meci a facut. Felicitari!Am auzit ca in strainatate a aparut o vorba; cand o persoana loveste pe alta incat sa-l "lase lat" se spune: Dai ca romanu'!