Jump to content
[k1ll]

Ce va determinat sa va inregistrati pe forum-ul LinkMania? :)

Recommended Posts

Posted

Cred k trebuia sa postez pe la plangeri ma jucam Mu..nu mai jtiu cine ma suparase..am gresit postu k nu prea le aveam la inceput si am renuntat..k nu prea le aveam..dupaia mi s-a parut interesant si am trecut si la altele :-j

Posted

' date='Feb 29 2008, 18:59' post='2606206']

Scurt si la obiect :D ... Ce va determinat sa va inregistrati pe forumul LinkMania? :) :trophy:

Eu m`am inregistrat deoarece am aflat multe lucruri interesante din post-urile unor persoane ... si asa am inceput si eu postez cateceva pe forum :)

pentru ca este un forum unde toti iti sar in ajutor pentru orice problema :D

Posted

Well, am intrat intr-o vara din pura curiozitate, pentru ca vazusem la rds mail acolo linkmania. In scurt timp m-am indragostit de sectiunea downloads, am descarcat jumatate din ea.

Apoi m-am gandit sa intru pe forum, pentru ca eram fanatic hardware, asa ca here i am. Desigur, am avut un incident neplacut cu seba18 si am facut un 'overload' de furie si am plecat. Here i am dupa 2 ani de pauza.

Posted

Eh, vina lu D3M0N si a Cs-ului ^_^ Am zis ca nu e cine stie ce, dar am descoperit si celalte sectiuni so... Here i am :D

Si cum zisese cineva mai sus, este un forum in care daca ai o problema, nu exista vreun jucator care sa nu sara sa te ajute ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...