Recruter Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 mu online , pe vremea cand erau 2 server , ce vremuri..
Domino628 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 in primu rand pt MU,dar si pt sectiunile de gaming...
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 1 la mana e inveti una alta2 la mana necesita multi ROBOTI
RAPTURE- Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 1 la mana e inveti una alta2 la mana necesita multi ROBOTICred ca persoana de la avatarul tau reprezita modelul tau in viata, din cate obs. scz de "off"
Burne Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mda tocmai mi-am pus net acasa ( prin 2003 ) si aia de la rds tot vorbeau de ceva site cu ceva joc ... sponsorizat si intretinut de rds .... hmmm intresting, am intrat am facut cont si m-am jucat MU ( era primul DB majoritatea nu aveam nici cea mai mica idee cu ce se mananca .... ne-am dat seama ca MU sux si ne-am apucat de L2 :D ) primul meu cont pe forum linkmania .... i-am uitat parola
Blasterr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cu cs am inceput!!!Am continuat cu Mu discutii generale jocuri telefoane unele chiar interesante!!! :beer:
Bobo Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cred ca-i cel mai frumos forum si cel mai intretinut , se mai face spam dar nu ca pe altele. + Am prieteni multi pe serverele de cs :P LinkMania RULZ
spriTewus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hm..m-am inregistrat pe forum pentru sectiuna Vanzari-Cumparari de la Mu .
galklyfe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Eu am ajuns aici din cauza faptului ca eram n00b si cautam un joc de ps2 pentru PC , apoi mi-am dat seama ca sunt multi useri care ,m-ar putea ajuta cu anumite probleme
Scream Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hmm cs`ul desi nu mai mai joc de 1 an cred am ramas aici .. :)
ANdy5 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Chiar nu mai stiu, parca de la Money :D . El mi-a zis de forum din cate imi amintesc.+1 oricum primul meu post a fost un dezastru am facut cred triplu topic , tin si acuma minte cum se zbatea iahim sa imi explice pe forum ca trebe sa dau add reply :D
Animosity Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hm ..prima data de la Mu...pentru vanzari-cumparari apoi de la CS, de pe iasi/vaslui (cand s-au "unit" cu LinkMania) ...apoi am vazut ca e o atmosfera placuta si am inceput sa intru in fiecare zi, inainte dadeam numai pe la Counter-Strike si Mu-Online, dar am inceput sa postez mai peste tot :Pceva de genu si eu xD