Jump to content
[k1ll]

Ce va determinat sa va inregistrati pe forum-ul LinkMania? :)

Recommended Posts

Posted

1 la mana e inveti una alta

2 la mana necesita multi ROBOTI

Cred ca persoana de la avatarul tau reprezita modelul tau in viata, din cate obs.

scz de "off"

Posted

mda tocmai mi-am pus net acasa ( prin 2003 ) si aia de la rds tot vorbeau de ceva site cu ceva joc ... sponsorizat si intretinut de rds .... hmmm intresting, am intrat am facut cont si m-am jucat MU ( era primul DB majoritatea nu aveam nici cea mai mica idee cu ce se mananca .... ne-am dat seama ca MU sux si ne-am apucat de L2 :D )

primul meu cont pe forum linkmania .... i-am uitat parola :box:

Posted

Cred ca-i cel mai frumos forum si cel mai intretinut , se mai face spam dar nu ca pe altele.

+ Am prieteni multi pe serverele de cs :P

LinkMania RULZ

Posted

Eu am ajuns aici din cauza faptului ca eram n00b si cautam un joc de ps2 pentru PC :)) , apoi mi-am dat seama ca sunt multi useri care ,m-ar putea ajuta cu anumite probleme

Posted

Chiar nu mai stiu, parca de la Money :D . El mi-a zis de forum din cate imi amintesc.

+1 oricum primul meu post a fost un dezastru am facut cred triplu topic , tin si acuma minte cum se zbatea iahim sa imi explice pe forum ca trebe sa dau add reply :D

Posted

hm ..prima data de la Mu...pentru vanzari-cumparari apoi de la CS, de pe iasi/vaslui (cand s-au "unit" cu LinkMania) ...apoi am vazut ca e o atmosfera placuta si am inceput sa intru in fiecare zi, inainte dadeam numai pe la Counter-Strike si Mu-Online, dar am inceput sa postez mai peste tot :P

ceva de genu si eu xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...