[k1ll] Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Scurt si la obiect :D ... Ce va determinat sa va inregistrati pe forumul LinkMania? :) :trophy: Eu m`am inregistrat deoarece am aflat multe lucruri interesante din post-urile unor persoane ... si asa am inceput si eu postez cateceva pe forum :)
Mysterio Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Prima data jucasem pe Linkmania Ploiesti si mi`a placut atmosfera ff mult :D si am vazut Linkmania.ro si am zis sa intru sa vad ce e si cum .. si am ramas aici` :P
Zym3r Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 nu-mi aduc aminte de ce m-am inregistrat :blink: stiu doar ca de la serverele de cs am ajuns aici :-?
bunny Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Trebuia sa fac o plangere sectiunea mu. :rofl1: N-aveam de gand sa "hang around", just post & leave. But well...here i am, still posting. :huh:
FujiPa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 din cauza mu-ului cred...sau a cs-ului....eh ... din necesitate :D
DenY Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Trebuia sa fac o plangere sectiunea mu. :rofl1: N-aveam de gand sa "hang around", just post & leave. But well...here i am, still posting. :huh:same here !
m4x Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hm ..prima data de la Mu...pentru vanzari-cumparari apoi de la CS, de pe iasi/vaslui (cand s-au "unit" cu LinkMania) ...apoi am vazut ca e o atmosfera placuta si am inceput sa intru in fiecare zi, inainte dadeam numai pe la Counter-Strike si Mu-Online, dar am inceput sa postez mai peste tot :P
Gambit Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Folosesc Forumul mai mult pt sectiunea MuOnline.. :) :tiphat:
IoNutzZ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Eu m`am inregistrat deoarece am aflat multe lucruri interesante din post-urile unor persoane ... si asa am inceput si eu postez cateceva pe forum :)Me2 :beer: Pentru sectiunea Counter-sTrike...mi`am facut server de cs si aici am vazut mai multe posturi care m`au ajutat mult...dupa am inceput sa le fac singur si sa vin in ajutor celor care aveau probleme :P
POLAND Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pentru o plangere @ CS :Dsame here :> era un ban pe DWA cand apartinea de linkmania
LeX LuTHoR Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Sincer, nu mai stiu exact ... cautam niste filme noi aparute pe net parca ...
xtest Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Curiozitatea m-a facut sa imi fac cont pe forum .. au venit cei de la RDS in sala unde lucram si au facut mica publicitate pe acolo , ne-au raugat sa punem niste postere pe pereti cu CS-ul si pe care era scris si adresa forumului linkmania :)
DivinE Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Chiar nu mai stiu, parca de la Money :D . El mi-a zis de forum din cate imi amintesc.
Andrei_MG Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 poi k sa postez la sectiunea mu trebuia sa ma inregistrez si de asta :P
IceMan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pe la începutul lui 2005, căutam servere de Jedi Academy ... am găsit Linkmania făcând click din greșeală pe reclama de pe site-ul RDS... pe site am găsit și serverele mult-căutate (eu vroiam servere românești, că mă plictisisem de extern). Aveam alt user, câteva luni n-am mai intrat pe forum pt că nu mă interesa forumul... și când a trebuit să mă înscriu într-o competiție pe forum, trebuia user... și, cum îl uitasem (nici acum nu-mi amintesc ce user aveam ), am făcut altul (cel actual). Pe scurt, pentru Jedi Academy m-am înregistrat inițial.
RAPTURE- Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Prima data am vrut sa postez pt a mi se micsora un ban (2000 min dat de adminul wzo(parca) motiv limbaj ... nu o sal uit niciodata ) dar nu am stiut cum sa postez #-o. Ca sa vezi, mai tarziu, wzo mi-a deslusit tainele forumului, am inceput sa vizitez mai multe sectiuni ... si cu "fun mania" a fost dragoste la prima vedere. Astfel ii raman rescutor lui wzo pt ca m-a introdus intro comunitate virtuala deosebina :tiphat: