Jump to content
[k1ll]

Ce va determinat sa va inregistrati pe forum-ul LinkMania? :)

Recommended Posts

Posted

Scurt si la obiect :D ... Ce va determinat sa va inregistrati pe forumul LinkMania? :) :trophy:

Eu m`am inregistrat deoarece am aflat multe lucruri interesante din post-urile unor persoane ... si asa am inceput si eu postez cateceva pe forum :)

Posted

Prima data jucasem pe Linkmania Ploiesti si mi`a placut atmosfera ff mult :D si am vazut Linkmania.ro si am zis sa intru sa vad ce e si cum .. si am ramas aici` :P

Posted

Trebuia sa fac o plangere sectiunea mu. :rofl1: N-aveam de gand sa "hang around", just post & leave. But well...here i am, still posting. :huh:

Posted

Trebuia sa fac o plangere sectiunea mu. :rofl1: N-aveam de gand sa "hang around", just post & leave. But well...here i am, still posting. :huh:

same here !

Posted

hm ..prima data de la Mu...pentru vanzari-cumparari apoi de la CS, de pe iasi/vaslui (cand s-au "unit" cu LinkMania) ...apoi am vazut ca e o atmosfera placuta si am inceput sa intru in fiecare zi, inainte dadeam numai pe la Counter-Strike si Mu-Online, dar am inceput sa postez mai peste tot :P

Posted

Eu m`am inregistrat deoarece am aflat multe lucruri interesante din post-urile unor persoane ... si asa am inceput si eu postez cateceva pe forum :)

Me2 :beer: Pentru sectiunea Counter-sTrike...mi`am facut server de cs si aici am vazut mai multe posturi care m`au ajutat mult...dupa am inceput sa le fac singur si sa vin in ajutor celor care aveau probleme :P

Posted

Curiozitatea m-a facut sa imi fac cont pe forum .. au venit cei de la RDS in sala unde lucram si au facut mica publicitate pe acolo , ne-au raugat sa punem niste postere pe pereti cu CS-ul si pe care era scris si adresa forumului linkmania :)

Posted

Pe la începutul lui 2005, căutam servere de Jedi Academy ... am găsit Linkmania făcând click din greșeală pe reclama de pe site-ul RDS... pe site am găsit și serverele mult-căutate (eu vroiam servere românești, că mă plictisisem de extern).

Aveam alt user, câteva luni n-am mai intrat pe forum pt că nu mă interesa forumul... și când a trebuit să mă înscriu într-o competiție pe forum, trebuia user... și, cum îl uitasem (nici acum nu-mi amintesc ce user aveam :)) ), am făcut altul (cel actual).

Pe scurt, pentru Jedi Academy m-am înregistrat inițial.

Posted

Prima data am vrut sa postez pt a mi se micsora un ban (2000 min dat de adminul wzo(parca) motiv limbaj ... nu o sal uit niciodata :)) ) dar nu am stiut cum sa postez #-o. Ca sa vezi, mai tarziu, wzo mi-a deslusit tainele forumului, am inceput sa vizitez mai multe sectiuni ... si cu "fun mania" a fost dragoste la prima vedere.

Astfel ii raman rescutor lui wzo pt ca m-a introdus intro comunitate virtuala deosebina :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...