menace Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Peste 140 de romi expulzaţi din Franţa au ajuns aseară pe aeroportul din Timişoara, după ce autorităţile franceze le-au promis bani şi ajutor, numai să-i ştie plecaţi. La aşa o despărţire, romii au avut numai vorbe de laudă despre gazdele lor. Chiar dacă vacanţa în Franta s-a terminat brusc, romii au avut timp de cumpărături. Doar nu poţi pleca de la Paris fără să treci prin magazinele de haine. Dacă doamnele au renunţat la fustele înflorate, domnii au descoperit un nou stil vestimentar, care cu siguranţă va stârni invidia bulibaşei: pantofi roşii de lac, asortaţi "discret" cu geamantanul cumpărat la Paris. Una peste alta, romii sunt mulţumiţi. Statul francez le-a oferit câte 300 de euro numai să se întoarcă în România. Francezii le-au promis chiar că, odată ajunşi acasă, vor primi animale sau bani pentru a-şi începe o mică afacere. Dacă lucrurile nu vor sta aşa, romii sunt hotărâţi să nu lase neterminate treburile începute în Franţa. protv.ro
Zym3r Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pfuaaaaaaaaaaiiiiiiiiii le da si bani la sparti numai sa se intoarca, bine ca romanii isi rup spatele la negru si primesc p*** in brate, si astia ... noroc ca e ilegal sa-i omori, ca erau disparuti de mult.
xtest Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hahaha, ce tare .. oricum se intorc ei dupa chiar daca li se da ce li s-a promis :-j
HipnotykBoy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ai dreptate g-unit ... eu nu sufar rromi...sry dar nu cred ca sunt prea multi care ii suporta
LeX LuTHoR Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 sry dar nu cred ca sunt prea multi care ii suporta Cel mai sec e cand intrebi un manelar daca suporta tiganii si el raspunde "Binenteles ca NU !" Vai s-amar.
galklyfe Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pai francezii au dreptate au vrut sa mai scape si ei de niste "uscaturi" , noi ce sa le facem sa le dam bani sa se mute ):)))
Mysterio Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Una peste alta, romii sunt mulţumiţi. Statul francez le-a oferit câte 300 de euro numai să se întoarcă în România. haha that`s a first one .. face orice astia ca sa scape de rromi
bloody_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sa le dea si bani sa plece lol atat de rai sunt rromii
bloody_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sa le dea si bani sa plece lol atat de rai sunt rromii
Bo!eK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 se duc pe acolo romi ca stiu ca le este mai bine decat in tara si e normal....cat timp in romania toate is aiurea...
iLoveCalifornia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Daca au ajuns francezii sa-i platesca pe rromi sa plece :lol: pacat trebuia dati afara in suturi , iesit gunoaielor
mihai91 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 doamne au ajuns sa ii plateasca oamenii sa plece...
Dropkillerz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 si cand te duci prin excursie si te vede ca vorbesti romaneste te arata cu degetu ;)