Jump to content
menace

O fetiţă de şapte ani găsită moartă la marginea unei păduri

Recommended Posts

Posted

O fetiţă de şapte ani din Baia Sprie a fost găsită, azi-noapte, fără suflare la marginea unei păduri. Când au văzut că nu ajunge acasă, părinţii au căutat-o disperaţi toată ziua.

Cu ochii plini de lacrimi şi cu inima sfâşiată de durere, părinţii povestesc că au intrat în panică când au văzut că fetiţa nu se mai întoarce de la şcoală.

Ca de obicei, Denisa a plecat singură de la şcoală spre casă la ora 12, iar părinţii s-au îngrijorat când au văzut că se face ora unu şi fetiţa nu apare. Drumul nu i-ar fi luat mai mult de zece minute. Îngrijoraţi, au plecat să o caută, dar nimic. Pe măsură ce timpul trecea, creştea şi disperarea lor.

După patru ore de căutări, când şi-au dat seama că singuri nu-i pot da de urmă, părinţii au chemat poliţia şi au continuat căutările împreună cu oamenii legii.

Unchiul fetei a fost cel care a găsit-o. Denisa zăcea fără suflare la marginea unei păduri, lângă o mină părăsită. Vestea a căzut ca un trăznet asupra părinţilor. Când şi-au văzut fata, părinţii au încremenit: micuţa era de nerecunoscut. Avea faţa mutilată şi era plină de sânge.

Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat pe drum. Poliţiştii nu oferă nici ei prea multe informaţii. Au spus doar că fetiţa a avut o moarte violentă, fără să precizeze însă în ce fel a fost ucisă. Nu se ştie nici dacă există un cerc de suspecţi. Se pare că mobilul crimei a fost jaful, întrucât fetiţei i-au fost smulşi cerceii din urechi.

Zona în care a fost găsit cadavrul fetiţei a fost împrejmuită şi păzită toată noaptea de poliţişti. Anchetatorii au reluat cercetările în această dimineaţă.

Părinţii au rămas acum cu ceilalţi doi copii: un băieţel de doi ani şi altul de cinci luni. Îşi doresc să fie prins şi pedepsit cel care a omorât-o cu atâta cruzime.

Imagine IPB

protv.ro

Posted

poate ar fi bine sa vina Vadim la putere, macar sa bage pedeapsa capitala.

cum spunea si g-unit, acestia nu sunt oameni. nici macar animale nu ar trebui numite, macar animalul ucide din necesitate ( foame in general ), nu din placere sadica.

condoleante familiei.

Posted

La stiri spuneau ca un vecin a vazut`o impreuna cu un vecin si avea in mana o bancnota de 5 lei si se pare ca barbatul a ademenit`o cu bani.... oricum dupa parerea mea oameni ca el ar trebui sa putrezesca in puscarie

Posted

deci la stirea asta ramai :| :| :| .. cum naiba sa omori o fetitza de 7 ani ? sper sa`l gaseasca rudele fetitei inainte sa`l gaseasca politia ;) sa de-a oleak cu el de pamant

Condoleante Familiei

Posted

nu in puscarie. puscaria costa $, pe care tot noi, cetatenii de rand ii dam.

frumos, 1 glont in cap si gata. clean & fast.

+1

platesc eu glontul

Posted

Eu sunt din bs... stau la 20 de case de casa victimei, si cam la 5 min de mers pe jos pana la casa vinovatului. Il cun pe vinovat, si dak stiam cei poate capu in vara asta, cand am avut divergenteole noastre, jur cai lipeam capu de un stalp fara sa stau pe ganduri. Auzi tu, sa faci asa ceva la o fetzitza de 7 ani.

Posted

Eu sunt din bs... stau la 20 de case de casa victimei, si cam la 5 min de mers pe jos pana la casa vinovatului. Il cun pe vinovat, si dak stiam cei poate capu in vara asta, cand am avut divergenteole noastre, jur cai lipeam capu de un stalp fara sa stau pe ganduri. Auzi tu, sa faci asa ceva la o fetzitza de 7 ani.

Din stire nu reiese ca se stie cine e vinovatul. Poate ajuti tu politistii cu ancheta... :whistle:

Eu unul i-as pune in scaunul electric pe cei ca respectivul.

Posted

"Amanunte socante ale oribilei crime din orasul maramuresean Baia Sprie ies la iveala. Dupa ce politistii au stabilit ca barbatul care a violat-o si a omorat-o pe Denisa Stoica (7 ani) este chiar unchiul micutei, Iosif Lingurar (17 ani), bunicul fetei spune ca vrea 'moarte pentru moarte'. Incredibil este faptul ca joi, in ziua disparitiei, asasinul a cautat-o pe nepoata lui, alaturi de rude si politisti."

Sursa : Libertatea

Posted

MDA....ce om...sunt din acelasi orash ...orasul e mic ...toata lumea vb de asta....il stiam si pe el din vedere...nu a avut inima...il stiam eu pe el mai bandit dar nici asa ceva.....si doar o pedeapsa de la 6 la 12 ani...e putin...

Posted

Cum sa violezi pe cineva de 7 ani ? Ce satisfactie ii ofera ? :banghead:

Decat sa leneveasca in inchisori mai bine i-ar pune la munca in folosul comunitatii...

Posted

ce glont in cap ba, sunteti nebuni ?!

Schingiuit, jupuit de piele, ars cu fierul rosu, sa-i fie smulse unghiile, taiate degetele (pe rand), gaurit dintii cu freza (pe viu), violat de cal !!! Asta merita !!!

Odihneasca-se in pace ! :|

Posted

Mda am vazut azi dim la stirile PROtv ...a zis procurorilor si anchetatorilor ca era virgin si a adorit si el sa intretina relati sexoale.....

Dao incolo frate daca chiar nu se gaseste in ziua de azi o .... sa o platesti ...dai pace

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...