Razvan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pentru voi, "sa te vinzi", inseamna numai sa iti ofere cineva bani ? o_Opentru mine nu dar ei asa au pus problema..
never Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Beer & chicks makes life wonderfoul...Ce sa-i faci, sexul se vinde de cand exista omenirea...
Deian69 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 silenr eu o sa ma opresc aici,te admir findca crezi in ceva si lupti in cea ce crezi,la fel am facut si eu am rezistat destul dar pana la urma tot iti piere cheful.Despre gandirea ce o ai intotdeauna este timp pentru imbunatatire si inrautatire.
Razvan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 silenr eu o sa ma opresc aici,te admir findca crezi in ceva si lupti in cea ce crezi,la fel am facut si eu am rezistat destul dar pana la urma tot iti piere cheful.Despre gandirea ce o ai intotdeauna este timp pentru imbunatatire si inrautatire.multumesc.. cand am sa ma razgandesc am sa vad zic^^
WALL-E Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Pai ... io nu vad nimic rau .. Ati pare rau cand o vezi p Nicoleta Luciu la bustu gol ? :o Mai baete ... :D
Razvan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pai ... io nu vad nimic rau .. Ati pare rau cand o vezi p Nicoleta Luciu la bustu gol ? :o Mai baete ... :Dde ce sa o vezi pe nicoleta luciu goala?^^.. te incalzeste cumva la inima daca faci asta?.. io prefer sa o tin pe monica in brate decat sa o vad pe aia goala..