rhadooqoo Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 As dori sa cumpar un mp4, dar nu stiu ce firma, deoarece nu ma pricep.Am gasit unul care seamana cu un ipod. http://www.mediadot.ro/produse/96-mp3--mp4...d-a209-2gb.htmlAveti idee daca firma aceasta este buna si daca castile se aud bine ?
eleodor Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Eu am un brondi multimedia,de 1GB si este foarte bun :).Se aude destul de bine.
Gokuu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ia-l k e destul de bun dar nu lua pe roz daca nu esti fata......oricum eu am index de 1 GB si merge /se aude ff bn.
rhadooqoo Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Nu il iau pe roz :PPe negru, daca nu pe alb :) . Dar totusi castile lui se aud bine ? Stie careva ? :)
rhadooqoo Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Haideti mey nu stie nimeni??PS : Sorry pt. dublu-post, dar ca sa sara in ochi :P
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nu stiu ce intelegi prin "a se auzi bine". tare se aud toate, dar bine ... prea putine. Sunet de calitate am auzit doar in i-poduri (cele de la Apple, ca mai stiu lume care zice i-pod la orice player care seamana cu un Apple) si in playerele Sony.Daca nu ai bani de i-pod, eu zic sa-ti iei un player Sony. Nu trebuie neaparat sa aiba o capacitate mare, 1 gb consider suficient. Doar are cablu de date si poti schimba melodiile cand vrei.
rhadooqoo Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Nu stiu ce intelegi prin "a se auzi bine". tare se aud toate, dar bine ... prea putine. Sunet de calitate am auzit doar in i-poduri (cele de la Apple, ca mai stiu lume care zice i-pod la orice player care seamana cu un Apple) si in playerele Sony.Daca nu ai bani de i-pod, eu zic sa-ti iei un player Sony. Nu trebuie neaparat sa aiba o capacitate mare, 1 gb consider suficient. Doar are cablu de date si poti schimba melodiile cand vrei.Ok, man. MS mult :beer: