xMarius Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 "Copile", ceea ce subliniam eu este ca voi, cei cu "frica la chilotei" ati creat regula asta doar pentru a dezavantaja elfii si SM-i pe perioada war-ului. Voi propune un event LORD OF WAR in saptamanile urmatoare, dar mai intai sa avem cate un caracter full stats din fiecare clasa. In momentul in care bk are damage de pana la 60k, iar sm-ul se chinuie sa dea cu 30k.. ciocu mic.. "copilu" voi v-ati plans ca "NU POUTEM SAL BATTEEEMMM , luatii din vraji" Hai sal dezbracam si pe bk la piciorusele goale, sa vedem atunci ce defense si ce dmg are... LMA !!
DivinE Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 La Multi Ani ! nwradu sa stii ca esti idol pt multi oameni de pe acest forum mase danny
Agr3siv Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 La multi ani amandurora! :beer: :beer:Pentru toti 3, scuzati-ma. :tiphat: :beer:
Darky Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 La multi ani , multa sanatate si tot ce va doriti voi :beer:
Lancelot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 @ eu nu am idoli Lma Radu mamii sa cresti cat mai mare :D Lma also Danny and mase..