claudiumdk Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Salut as avea si eu nevoie de putin ajutor.... Sunt din pietsi si inv la liceul Zinca Golescu si as vrea sa fac si eu rost de stampila medicului de la liceu.. Adik mai bine zis de stampila liceului pentru niste scutiri... Deee prea multe absente strika... Sau care ma poate ajuta cu niste scutiri bune ...cat mai reale...dak se poate cu stampila sa fie un pic mai intinata...sau cam aja ceva...sa para real cand o trag la imprimanta... Pentru ca trebuiesc vizate la cabinetul liceului si alea de akolo se cam prind...dak nu e buna....Astfel dak am stampila scolii o trag direct scutire de la liceu si io dau la diriga;....deci poate sami dea cineva vreun site ceva unde as putea sa gasesc stampila...mersi sau macar niste scutiri mai bune... Astept........si nu vreau sfaturi de gen dute cu o ciocolata si o punga de cafea la vreun cabinet...
IceMan Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ai greşit forumul ...Ceea ce vrei tu să faci este destul de ... ilegal.