Jump to content
IceMan

Logan-ul ar putea ajunge pe piaţa americană

Recommended Posts

Posted

Producătorul indian de automobile Mahindra & Mahidra (M&M) intenţionează să construiască, în Stalele Unite, o unitate de asamblare pentru modelele produse în prezent în India, printre care se numără şi modelul Logan, fabricat în parteneriat cu Renault, potrivit site-ului autoindia.com.

"Vom construi o fabrică unde vor fi produse automobile din kit-uri de maşini dezasamblate. Probabil că vom distribui şi produse Renault, construite în uzina de la Chennai, India", a declarat preşedintele Mahindra Automotive, Pawan Goenka.

În prezent, Mahindra & Mahidra, comercializează pe piaţa indiană, printre altele, modelul Logan, fabricat împreună cu partenerul francez Renault.

Viitoarea uzină din SUA, care va fi situată în apropierea Chicago, ar urma să asambleze automobile ca Scorpio, Ingenio şi Bolero, potrivit unor surse din industrie, citate de autoindia.com.

Compania caută în prezent parteneri şi terenuri disponibile, fiind în discuţii avansate cu 3-4 jucătorii de pe piaţa americană.

M&M ar fi prima companie indiană care deschide o unitate de producţie, de orice fel, în SUA.

Producătorul modelului Logan pe piaţa din India, Mahindra-Renault, a suplimentat capacitatea de producţie a vehiculului în luna februarie a acestui an, de la 2.000 de unităţi pe lună la peste 2.500 de unităţi pe lună, ca urmare a creşterii vânzărilor.

mediafax

Posted

Noh mey dar cand aud americanii de Logan se vor gadi la lupte si vor duce masinuta la curse/show-uri de ping pong cu masinutze...

ps: parca vezi ca se vor apuca americanii sa faca raodster sau hotrod din loganel :lol:

Posted

:lol:

@nu cred ca rezista loganu la americani pentru ca aia toti is cam grasi :dooh:

haahah buna asta :D

nu stiu cat succes va avea acolo daciutza noastra :S

Posted

nu se stie niciodata :) ar fi o solutie destul de buna fiind un vehicul cu un consum inferior fata de alte marci pe pe-acolo ...

Posted

Se stie ca americanilor le plac masinile mari cu un consum pe masura ( deci nu prea cred sa se lase cuceriti de Loganurile noastre ).

Posted

Se stie ca americanilor le plac masinile mari cu un consum pe masura ( deci nu prea cred sa se lase cuceriti de Loganurile noastre ).

poate vezi prin america vreun logan muscle car :> :> that would be funny :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...