Guest r3nzolino Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Albastrii rulz o fost super tare gg echipei mele :P tre sa mai mergem...numa sa facem rost de $$ :D P.S. i`am dat headshot la cod3 :P :X
Zym3r Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 chiar ca a fost MASACRE :) ati castigat eram noi numa 5...si ultima tura nu mai aveam gloante ....in rest a fost super :D tre sa mergem mai des :D ps:radu tu ai fost singuru care m`ai lovit si atunci in ultimile 5min si acuma ma doare degetele mai lipseste sa te doare capele, picioarele si mintele. frumos de voi ca aveti cu cine sa mergeti, eu unul o singura data am avut ocazia sa ies alaturi de inca 7 prieteni :)
Smok3 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Superr Taree :X am avut ocazia sa vad cu se darama un acoperis :rofl1: GG Tuturor Macar Pentru Curaj :tiphat: ps. Dani Asteptam Pozele
Dani Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 http://rapidshare.com/files/96456915/paintball.rar.html aici sunt si pozele :)@Radule nu te uit eu pt bila aia de la sfarsit :( in rest a fost super.. chiar si pe ploaie ne-am distrat.. sa moara cei care n-au fost de ciuda.. sper sa mergem din nou peste 3 saptamani..
iNm Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dani am auzit ca ai luat o bila in locul unde nu bate soarele niciodata :D p.s ma bucur ca v-ati distrat si bine ca nu o picat cladirea aia pe voi
Dani Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Dani am auzit ca ai luat o bila in locul unde nu bate soarele niciodata :D p.s ma bucur ca v-ati distrat si bine ca nu o picat cladirea aia pe voi cica Radu ca nu mai are nici o bila pe teava si cand era la 10 m pac :( @in legatura cu "hala" aia va poate spune Finish cum a cazut.. majoritatea nici n-au auzit de vant cazatura.. pacat ca n-am avut aparat la indemana..
Th3B0SS Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ce poze de aseara? ultimul reply a fost pe data de 2 martie..
Guest dumi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ce poze de aseara? ultimul reply a fost pe data de 2 martie.. A fost ceva instantaneu si sa lasat cu biliard si cu o beuta zdravana p.s.- quantum a dat tonu si a mers la Sm dupa ce a baut 6-7 beri #-o