Mysterio Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 intrebare prosteasca ai mai pus si tu. astepti sa treaca 3-4 luni de cand ai luat warn`ul si dupa aia ii dai un PM moderatorului in cauza care ti`a dat warn .. fericit ?
gaboi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 intrebare prosteasca ai mai pus si tu. astepti sa treaca 3-4 luni de cand ai luat warn`ul si dupa aia ii dai un PM moderatorului in cauza care ti`a dat warn .. fericit ? :blink: pai warn-u asta al am de mult tare :dontknow:
Domino628 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 si eu la fel :D am trimis pm pe la moderatori acu 2 luni si au zis ca peste o luna mai scot din warn....dar se vede ca au uitat scoateti si mie din warn?
IceMan Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cererile pentru decrease warn in acest topic pot duce la stergerea postului si/sau increase warn. Daca aveti o cerere pentru scoaterea unui warn, rugati prin PM moderatorul care vi l-a dat sa il reanalizeze. Daca moderatorul respectiv nu mai face parte din staff, apelati la un alt moderator din acea sectiune sau la un moderator global (Mehico, IceMan, Beethoven sau Sp4wN`19).Voi aveți warn-uri primite sau reduse recent. Încercați cu PM peste o lună.