gexy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cica se juca cu pistolul :blink: Cu pistolul la scoala? Nu ma mira faptul ......ce se petrece in CFR ,mai ales cum sunt si elevii daca te-ai duce acolo si i-ai vedea pe elevi cum se comporta la ore ..... Am fost 1 data pe acolo la 2 ore si orele decurgeau asa.......elevii cu tigarea`n bot si profesoara vorbind incet "facem ora?" :-j Totusi e penal......prof cu pistolul la scoala ,or fi bagat aia frica in el
Scream Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :ceuameni: auzi la aia l`a parat k a incercat sa o agatze pun parie ca erea una daia de avea numai 10 pe linie si la ora 8 erea in pat la culcare ... :ceuameni: ps: profesoru :blink: e dus rau... :violent:
Razvan Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lol ce lume^^^^^.. deci de acum cand ma enerveaza unu din clasa trebuie sa ii zic dirigului "x se da la mine^^^^^^^^" si pot fi sigur ca il extermina^^^^^^^^.. lol daca eram in locul lu ala trimiteam cateva mesaje si la sfarsitul orei erau 15 prieteni in fata scolii^^.. deci nu pot sa cred ce fel a ajuns romania^^^^^.. la ce te mai poti astepta? curse ilegale pe holurile scolii^^..
Ayana Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ce e tragic e ca nu cititi cu atentie enuntul topicului...e vorba de un pistol CU BILE DE CAUCIUC... sunt pe orice tarla asa pistoale... cu bile de plastic sau ce-o fi... a venit "inarmat" domle... probabil a fost o gluma.. in vremea in care eram eu eleva am avut profesori care dadeau cu cartile-n cap la elevi si nimeni nu a fost exclus din corpul profesoral. Nu sunt de acord cu ce a facut, nu il sustin, dar nici tratamentele la care sunt supusi profesorii nu sunt corecte. Eu am calificare de profesoara de economie dar nu m-as duce sa predau nici macar ca o ultima alternativa. Raman la ideea ca e din nou un caz de "mult zgomot pt nimic". De cate ori nu ati incasat un glonte de plastic de la prieteni? eu stiu ca ne jucam cand am fost mai mica si am incasat o droaie. si nu am murit, nici mare tam-tam nu am facut. in fine. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
ReNuX Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dear Serenity, cred ca nu stii cum e sa fii impuscat cu un glont de cauciuc.. nu este la fel ca si cum ai primi o bila de plastic! Este aproape la fel ca si la cel de metal, doar ca e cauciuc si merge cu o viteza mai mica, deci nu strapunge la fel ca un glont de metal..
Dropkillerz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 deci copiii nu va mai duceti la scoala ca va impusca profesorii :huh: @ce mama de bataie ii dadeam