Jump to content
Luci

"Dirigu' m-a impuscat din cauza unei fete"

Recommended Posts

Posted

Un adolescent de 15 ani, elev la Liceul CFR din Craiova, a fost impuscat in mana de dirigintele sau, chiar in timpul orei. Incidentul a avut loc in urma cu o luna, dar adevarul a iesit la iveala abia ieri, cand Cornel Ionut Sarbu, elev in clasa a IX-a, a ajuns la Spitalul din Calafat pentru o interventie chirurgicala, din cauza ca rana facuta de profesor s-a infectat. "Nu am putut sa povestesc pana acum ca am fost impuscat pentru ca profesorul Jane Ilie m-a amenintat pe mine si pe colegii mei ca ramanem repetenti daca afla cineva de asta. Am tacut, dar acum a trebuit sa merg la politie sa spun, pentru ca mana mi s-a umflat foarte rau si mi-a fost frica", a declarat Ionut Sarbu. Acesta mai spune ca marul discordiei este o colega de clasa. "Am incercat sa-mi fac iubita o colega, am vrut s-o agat in pauza, dar ea m-a parat la ora de dirigentie. In clasa, el a intrebat-o: "Si ce vrei sa-i fac eu? Sa-l impusc?". Ea a zambit si a dat din cap, si atunci domnul diriginte m-a impuscat", ne-a spus baiatul.

"Exagereaza presa, doar nu l-am omorat!"

Jane Ilie, profesorul care si-a descarcat pistolul cu bile de cauciuc in bratul elevului sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, a lipsit ieri de la scoala. "Exagereaza presa, doar nu l-am omorat! Mai multe nu comentez!", ne-a spus taios dascalul la telefon.

Mai mult decat atat, dascalul si-a trimis la scoala avocatul pentru a sta de vorba cu politia, care il cauta. Intrebat de directoare ce s-a intamplat, Jane Ilie a declarat ca totul s-a petrecut din intamplare. "Ma jucam cu pistolul, am vrut sa il pun din buzunar in geanta, dar acesta s-a descarcat din greseala si bila s-a indreptat exact spre directia unde statea elevul in banca", a spus Ilie.

Pana se va stabili cu exactitate ce s-a intamplat, profesorul a fost suspendat de conducerea unitatii de invatamant. "Este imoral ce s-a intamplat, in primul rand ca profesorul a venit inarmat la scoala. Am aflat ca elevii au fost amenintati, dar niciunul nu a povestit exact ce s-a intamplat in acea zi in clasa", ne-a declarat Luminita Tenea, directoarea liceului.

Dascalul nu este pentru prima oara in atentia oamenilor legii, el petrecand doi ani dupa gratii pentru luare de mita.

Sursa:CANCAN

Doamne ce lume! :help:

Posted

el a intrebat-o: "Si ce vrei sa-i fac eu? Sa-l impusc?". Ea a zambit si a dat din cap, si atunci domnul diriginte m-a impuscat", ne-a spus baiatul.

Cat de imbecil poate sa fie individul ... :| Damn, in locul elevului i-as fi dat un scaun in cap si lu diriginte si colegei.

Posted

Incredibila fata aia , cum sa zici la diriginte ca un coleg incearca sa o agate , ce ar fi rezolvat ? doamne , cat despre profesor , inchisoare + despagubiri la victima

Posted

Hmm cam ce tactici de agatzat are tipul? Avand in vedere ca tipa isi dorea ca dirigintele ei sa il impuste pe baiat, cred ca baiatul a fost deplasat putzin. Baietzi, avtzi grija cum aburitzi, ca urmatorul caz ar putea fi al vostru, si pistolol sa fie de fapt lansator de rachete :rofl1:

Posted

In locul victimei ,cand mi-as revenii l-as astepta noaptea la scara la el la bloc, si ar lua o bataie cum n-a luat niciodata...

PS:Bineinteles cu gasca sa stea vreo 2-3 saptamani in spital la REANIMARE ^_^

Posted

A inebunit lumea unii profesori sunt nebuni da mai sunt si niste belele de elevi care au impresia ca fac un favor prin simpla lor prezenta la scoala

Posted

Nu am mai vazut asa ceva :| Cum poti sa iti impusti elevul in mana?! :blink: Si fata aceea cred ca era de la tara... doar nu a vruto sa o fu** ... ia cerut doar prietenia... Este incredibil

Posted

scoala a ajuns o obsesie :P , de aia pruncii s`au speriat mai tare de corigentza decat de pistolu` aleia .. , pfai de eram in clasa aia .. asa zburau scaunele dupa profu ala :| stupid kids .. stupid skool :))

Posted

In clasa, el a intrebat-o: "Si ce vrei sa-i fac eu? Sa-l impusc?". Ea a zambit si a dat din cap, si atunci domnul diriginte m-a impuscat", ne-a spus baiatul
.

=))))))))))

"Exagereaza presa, doar nu l-am omorat! Mai multe nu comentez!", ne-a spus taios dascalul la telefon.

=))=))=))

Poate ne spune si noua cineva care a fost acolo versiunea pe bune ca astea sunt variantele expirate. Presupun ca avea si amortizor la pistol, clasa izolata fonic si wallu activat :doh:

Posted

"Exagereaza presa, doar nu l-am omorat! Mai multe nu comentez!", ne-a spus taios dascalul la telefon.

Ce atitudine :blink: omu asta e bolnav psihic. Ar trebui intrebat : "incasati un glont in mana , doar nu muriti? "

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...